Share Play přijde na PS4 už na podzim
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Share Play přijde na PS4 už na podzim

Share Play přijde na PS4 už na podzim

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

12. 8. 2014 18:25 1
Reklama

Velice zajímavá funkce, která umožní sdílet hru s kamarády na PlayStation 4, kteří titul nevlastní, přijde v rámci obřího firware updatu 2.0 již během pár měsíců.

Share Play byl poprvé představen již v únoru 2013, ale poté o netradiční funkci Sony dlouho mlčelo až do druhého představení na letošní E3 v rámci ukázky FarCry 4. Share Play umožní hráčům přes internet předat kontrolu nad hrou svým známým.

Sony Share Play popisuje takto: "Nejlepší způsob, jak si Share Play představit, je jako taková virtuální pohovka. PlayStation 4 vytvoří online local co-op zážitek tak, že umožní, abyste si do hry přizvali kamarády, i přesto, že hru nevlastní. S touto originální funkcionalitou budete moci hrát hry s kamarády, jakoby seděli vedle vás na pohovce."

Sony maluje obraz, ve kterém si kamaráda pozvete do Towerfall Ascension a společně se utkáte v příběhovém módu, nebo při Child of Light se k vám přidá jako světlušák Igniculus.

"Se Share Play můžete skočit kamarádovi do hry a vypomoci mu. Například, pokud se zasekl v části, kterou nedokáže překonat, může vám předat ovládání, jakoby vám na sdíleném gauči předal ovladač, přičemž obrazovka bude sdílená oběma hráčům."

Firmware update 2.0 také přidá možnost nahrávat videa na YouTube společně se speciální aplikací a změn se dočká i trochu chatoická nástěnka What's New.

Více se o důležitém updatu a novinkách, které přinese, dozvíme v následujících měsících. Do té doby se máme rozhodně na co těšit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama