jaky-je-duvod-resuscitace-true-crime
Novinka Jaký je důvod resuscitace True Crime?

Jaký je důvod resuscitace True Crime?

Erik Omar

Erik Omar

5. 8. 2011 08:55
Reklama

Videoherní zombie, i tak by se dala nazvat akce True Crime: Hong Kong. Titul vyvíjený studiem United Front Games původně schraňoval Activision. Ten se však nedávno rozhodl projekt odstřelit a pohřbít na virtuálním krkově. Japonskému vydavateli Square Enix se však hra zalíbila, a tak vykopal pomyslnou rakev a hru přivedl zpět k životu. Důvod? Pokračování True Crime se zkrátka líbilo. „Když jsme hru poprvé viděli a vyzkoušeli, okamžitě jsme si ji zamilovali,“ vysvětlil rozhodnutí resuscitace generální manažer Square Enix Lee Singleton.

Novináři, kteří měli možnost nedokončenou verzi vyzkoušet, však povětšinou nesdíleli Singletonův názor, ostatně jeden z důvodů původního zrušení byla domnělá nevalná kvalita a absence tříáčkového potenciálu. Člověk by tak předpokládal, že Square Enix sází především na známou značku. Paradoxem je fakt, že byla odkoupena pouze rozpracovaná hra, nikoliv IP.

Titulu True Crime: Hong Kong jako takového se tak opravdu nedočkáme. Vývojáři pro svůj projekt musí najít jiné jméno a pak doufat, že se hra chytne. Square Enix tomu podle všeho věří: „Je to jedna z těch her, u kterých nechcete odložit ovladač. Je zkrátka chytlavá.“

Jaká bude reinkarnace mrtvého titulu True Crime: Hong Kong doopravdy, poznáme až v roce 2012. Do té doby držíme vývojářům palce. Zábavnou městskou akci z prostředí japonské mafie bychom totiž brali.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama