level-159-hracuv-raj-to-na-pohled
Článek LEVEL 159: Hráčův ráj to na pohled!

LEVEL 159: Hráčův ráj to na pohled!

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

15. 11. 2007 23:53 5
Reklama

LEVEL 159: Hráčův ráj to na pohled!
i Zdroj: Hrej.cz
Máme za sebou perné tři týdny, kterým se pracovní intenzitou může rovnat maximálně tak období kolem výstavy E3, a to ještě ztěží. Považte – hned po dokončení Levelu 158 jsme se vrhni na přípravu Levelíku (více zde) a hned po odeslání tohoto speciálu do tiskárny nás čekalo stěhování celé redakce do jiné kanceláře. A v nové redakci jsme okamžitě začali připravovat 159. Level, který vychází netradičně již tři týdny po 158. čísle. Zkrátka, bylo toho více než dost. Nyní už ale nejhektičtější období skončilo a vy se tak můžete v tradiční novince seznámit s tím nejdůležitějším, co vám Level 159 tento pátek přinese.

VÁLEČNÁ SOUKOLÍ

V prvé řadě tu máme maximální nálož předvánočních hitů. Prosincový Level bývá tradičně nacpaný k prasknutí a letos se toto pravidlo opět potvrzuje. Svědčí o tom ostatně i nejvyšší průměr hodnocení v jednom čísle za poslední roky. Tak především – obálku zdobí Marcus Fenix a na prvním místě mezi recenzemi tak najdete rozbor dlouho očekávané PC verze Gears of War z pera Honzy Herodese. Z války s mimozemskými Locusty se hned poté přeneseme do dalšího konfliktu, v němž jsou emzáci navíc posíleni o Severní Korejce. Ano, hned na dalších stránkách se totiž Radek Friedrich věnuje technologickému zázraku jménem Crysis. No, a válečné soukolí vás semele i v další pecce. Navzdory předchozím dílům série se v Call of Duty 4 nevypravil Pavel Prouza do minulosti, ale do blízké budoucnosti – jak se mu v ní líbilo se dozvíte právě v jeho recenzi.

HITOVÁ VŠEHOCHUŤ

Ne ve všech hrách se ale válčí, ať už s mimozemšťany nebo teroristy. Občas se totiž musíte postavit i na druhou stranu zákona. Podobně jako povedená dvojka Kane a Lynch. Úroveň jejich příběhu, který rozhodně není určen dětem, ohodnotil Martin Bach. Ale ani tím stále ještě nekončíme. Svůj zamilovaný žánr si totiž užil i Michal Rybka, který se ponořil do budovatelské novinky SimCity Společnost. Chcete vědět, nakolik navazuje na předchozí díly slavné série? Pak jste na správné adrese. A co tu máme dál? Tak třeba Need for Speed ProStreet, Empire Earth 3, Pro Evo 2008 nebo Timeshift... To už je slušná nadílka, co říkáte?

SNĚNÍ O DREAMFALLU

Když v roce 2006 vyšla adventura Dreamfall: The Longest Journey, říkali jsme si v duchu, jak rádi bychom někdy takhle výjimečnou hru zveřejnili na Level DVD. A vida – netrvalo to ani tak dlouho a dvojka April a Zoe je tady. Dreamfall je na našem DVD samozřejmě v české verzi (titulky) a věříme tak, že si jej užijete opravdu všichni bez výjimky. Taková lahůdka se totiž neobjevuje příliš často. Dreamfall na DVD doprovází tradiční dávka demoverzí (Crysis, Hellgate London, NFS Prostreet a další), updatů a samozřejmě i videí, včetně pořádně nadupané rubriky videorecenzí.

HRY JSOU VĚDA

Na závěr bychom vás pak rádi upozornili ještě na jeden, podle našeho názoru obzvláště povedený text. Postaral se o něj Lukáš Codr a dozvíte se v něm, jaké možná nečekané a překvapivě sofistikované problémy musejí při tvorbě her řešit současní herní vývojáři. Jaké trendy budou vládnout v oblastech zpracování davu, rozanimování tváře nebo ve fyzikální modelech a jaká technická omezení stojí před autory her dnes, tomu všemu se tento rozsáhlý článek věnuje. Doufáme, že se bude líbit nejen začínajícím vývojářům, ale každému, koho zajímá jak hry vlastně fungují.

ELEKTRONICKÁ VERZE!

A na závěr ještě jedno upozornění. I tento Level můžete získat za pouhých 60 korun v moderní elektronické verzi! Společně s ním pak dostanete i číslo minulé a rovněž i číslo následující. Za šedesát korun tedy získáte hned tři elektronické Levely. A pokud nechcete kupovat zajíce v pytli, přihlašte se na stránky digiabo.burda.cz, kde si po vyplnění testovacího uživatele a hesla (invex / invex) můžete službu zdarma vyzkoušet! Případnou následnou objednávku elektronických časopisů pak můžete provést přes tuto stránku. A nebojte se nám v diskusi dát vědět, zda by vás podobná skužba zajímala i do budoucna...

 

KOMPLETNÍ OBSAH ČASOPISU A OBOU DVD 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama