Značka Genesis je pro hráče, kteří očekávají maximální výkon
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Značka Genesis je pro hráče, kteří očekávají maximální výkon

Značka Genesis je pro hráče, kteří očekávají maximální výkon

Komerční sdělení

Říká Dominik Piętka, brand manažer značky Genesis. Na konci rozhovoru najdete i návod, jak získat na produkty Genesis slevu 15 %.

Reklama

Představíte nám značku Genesis a její historii?

Genesis působí na trhu od roku 2011 a navrhuje vybavení a  příslušenství pro hráče všech úrovních. Od začátku se zaměřujeme na poskytování vybavení, které pomáhá hráčům rozvíjet jejich dovednosti. Náš sortiment zahrnuje myši, klávesnice, sluchátka a herní křesla, prostě vše, co ke hraní potřebujete. Jsme aktivní na scéně e-sportu, účastníme se mnoha akcí a podporujeme profesionální týmy. Naše síla se opírá o herní komunitu, díky níž neustále vyvíjíme naše produkty.

Herní průmysl je velmi konkurenční, jaké jsou výhody produktů Genesis?

Jsme jednou z nejkomplexnějších značek na trhu. Když si vyberete naši značku, můžete si na základě našich řešení postavit celou sestavu a nezáleží na tom, jaká je úroveň vašich dovedností, protože máme produkty jak pro začátečníky, tak pro velmi pokročilé hráče.

Značka Genesis je pro hráče, kteří očekávají maximální výkon
i Zdroj: Hrej.cz

Jaké hodnoty přináší hráčům značka Genesis?

Genesis jsou produkty vytvořené herními nadšenci, kteří nejen sami hrají hráči, ale jsou také součástí herní komunity a snaží se řešit problémy, se kterými se setkávají při každodenním i soutěžním hraní 😊.

Komu se budou produkty Genesis líbit především?

Naší cílovou skupinou a naším publikem jsou hráči a uživatelé, kteří od svého hardwaru očekávají maximální výkon - stále častěji si vybíráme herní zařízení, i když nejsme každodenními hráči, a to kvůli vysoce pokročilým parametrům zařízení, které ovlivňují komfort hraní i každodenní práce.

Jaké jsou nejprodávanější produkty z portfolia značky Genesis?

Záleží na tom, o jaké cenové relaci se bavíme - jak jsem zmínil, naše nabídka jde jak nadšencům, tak i těm o něco méně pokročilým uživatelům. Pokud se bavíme o začátečnících, pak je jednoznačně nejprodávanější naše myš GENESIS Krypton 555 s velmi dobrým herním senzorem PAW3333, mechanická klávesnice se systémem hotswap, továrním mazáním a ztlumením pod PCB a mezerníkem - GENESIS Thor 230 TKL a stereo sluchátka s RGB podsvícením s laděním pro FPS hry - GENESIS Neon 613. Pokud se bavíme o pokročilých produktech pro náročné hráče, zdaleka nejprodávanější řadou jsou mechanické klávesnice s plným hot swapem a továrním mazáním spínačů Gateron Yellow PRO (lineární), Kailh BOX Brown V2, klávesami s PBT a mutingem pod PCB - GENESIS Thor 404 TKL. Co se týče pokročilých myší, naším bestsellerem je momentálně myš vydaná u příležitosti 13. výročí značky - GENESIS Zircon XIII, což je bezdrátová custom myš (systém hot swap, vyměnitelné podložky, nastavitelný post/pre travel, síla odrazu atd. - To vše bez použití nářadí. K tomu všemu nejlepší snímač pro hráče, tedy Pixart PAW3395, a tři sady spínačů pro vlastní výměnu. Sluchátka jsou zase GENESIS Toron 531, což je klasika 2.0 vyladěná na vhodné umístění protivníků na bojišti, ale díky přiloženým dvěma sadám polštářků (textilní a hybridní s paměťovou pěnou) můžeme měnit jejich zvukovou charakteristiku od analytické po hudebnější.

Značka Genesis je pro hráče, kteří očekávají maximální výkon
i Zdroj: Hrej.cz

Který z produktů Genesis je osobně váš nejoblíbenější? A proč?

Zeptáte se otce, které dítě má nejraději? Myslím, že miluji všechny své děti stejně (smích), a když to vezmu vážně, jsem velmi hrdý a cítím zvláštní pouto k ZIRCON XII našemu speciálnímu projektu k třináctému výročí značky Genesis. Myš se vyznačuje bezkonkurenční kvalitou/cenou/funkčností! Doporučuji vaší pozornosti, možná toužíte po redakčním testu?

Značka Genesis je pro hráče, kteří očekávají maximální výkon
i Zdroj: Hrej.cz

Kdo jsou vaši prodejci na českém trhu? Kde můžeme produkty  Genesis zakoupit?

Na českém trhu působíme již řadu let a naše výrobky najdete mimo jiné ve společnostech ALZA, DATART, SMARTY, COMFOR, NAY, CZC.

Chystáte pro letošní rok nějaké novinky?

Od začátku roku jsme měli spoustu zajímavých premiér - nové gamepady Mangan 300/400, nové PC skříně Diaxid 605F / Diaxid 605 ARGB, mechanické klávesnice Thor 230 TKL / Thor 230 TKL Wireless, dynamický mikrofon Radium 350D, sluchátka Toron 531 nebo Zircon XIII, které jsem zmínil. V blízké budoucnosti očekáváme další rozšíření nabídky v kategorii herních myší, herních řesel a stolů. Neváhejte nás sledovat - určitě vás dokážeme mile překvapit.

Značka Genesis je pro hráče, kteří očekávají maximální výkon
i Zdroj: Hrej.cz

Na závěr bych rád poděkoval našim českým zákazníkům a hráčům, kteří nás podporují a pomáhají při každodenním rozvoji značky Genesis. A pokud jste ještě neměli možnost se s našimi produkty seznámit, vřele vás vyzývám, abyste nám důvěřovali a přidali se do naší rodiny! Speciálně pro vás jsme připravili ve spolupráci s naším distributorem akci, kde můžete získat na vybrané produkty Genesis slevu 15 %. Na webové stránce www.comfor.cz/genesis15 najdete přehled produktů a při nákupu použijte slevový kód GEN15. 

Reklama
Reklama

Komerční sdělení

Autorem textu je zadavatel reklamy.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama