Zítra proběhne Nintendo Direct
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zítra proběhne Nintendo Direct

Zítra proběhne Nintendo Direct

Radek Raudenský

Radek Raudenský

16. 2. 2021 16:29

Nintendo se více než rok zdráhalo uspořádat dříve pravidelnou show Nintendo Direct, na které představovalo ty největší pecky mířící na Nintendo Switch. Poslední plnohodnotný Direct proběhl v září roku 2019, jinak pořádalo Nintendo jenom menší streamy zaměřené buď na menší tituly nebo na jednu určitou hru.

Reklama

Čekání je ale u konce -  dnes odpoledne totiž japonský videoherní gigant potvrdil, že další Direct proběhne už brzy – ve skutečnosti už zítra, pro nás ve 23:00. Celý stream má trvat přibližně 50 minut a vysílat se bude tradičně na YouTube.

A čeho se vlastně máme dočkat? Potvrzené jsou akorát další informace ohledně Smash Bros. Ultimate, jinak se Nintendo zaměří na hry pro Nintendo Switch, jejichž datum vydání je v rámci první poloviny letošního roku.

Tune in 2/17 at 2 p.m. PT for a #NintendoDirect livestream featuring roughly 50 minutes of information focused on available games like Super #SmashBrosUltimate and games coming to #NintendoSwitch in the first half of 2021.https://t.co/fbG3hEtD0Qpic.twitter.com/w8J6lbdIkQ

— Nintendo of America (@NintendoAmerica) February 16, 2021

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama