Závodní hra Disney Speedstorm přejde do plné verze začátkem podzimu. Bude free-to-play
i Zdroj: Gameloft / Disney
Novinka Závodní hra Disney Speedstorm přejde do plné verze začátkem podzimu. Bude free-to-play

Závodní hra Disney Speedstorm přejde do plné verze začátkem podzimu. Bude free-to-play

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

2. 7. 2023 06:50

Letos spuštěný early access závodní hry Disney Speedstorm má již datum vydání plné verze. Studio Gameloft nově oznámilo, že jeho chystaná free-to-play hra vyjde 28. září, kdy se podívá na PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch a také PC skrze Steam a Epic Games Store.

Reklama

  • Závodní hra Disney Speedstorm opustí předběžný přístup 28. září
  • Po tomto bodě bude na rozdíl od současného přístupu free-to-play

Model free-to-play pochopitelně na rozdíl od současné situace znamená, že se do kompetitivního a kooperativního hraní bude moci zapojit každý. Abychom totiž upřesnili, tato hra, která byla s licencemi od Disney a cross-platform multiplayerem odhalena jako zřejmý konkurent Mario Kart, je od 28. dubna dostupná i méně free-to-play cestou, kdy skrze Founder's Pack“ můžete hru dostat za 30 eur. Balíčky dosud nabízejí exkluzivní obsah, včetně několika časově omezených skinů, které vylepšují vzhled obleků i motokáry, nebo také směsici dalších postav, za něž můžete jezdit v rámci závodů.

Vývojáři považují tento test za správně zvolený, protože podle nich dal dobrý začátek plné hře. Ve svém oficiálním sdělení zejména popisují, že jim období předběžného přístupu umožnilo dostat do hry nejrůznější vylepšení, která povedou k vydání plné a lepší verze.

Samozřejmě, jak asi nemusíme nikomu při těchto slov moc zdůrazňovat, více než, že „něco přijde“, by se každému asi líbilo slyšet, cože nová „vylepšení“ budou, ale na to si zřejmě budeme muset počkat. Vývojáři si zatím nenechávají totiž nahlédnout do karet až příliš, a nad rámec toho, že chystají až 30procentní slevy na všech platformách zmínili jen nový sezónní obsah, přinášející tým postav Lilo & Stitch.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama