Zástupci Criterionu nevylučují, že se v budoucnu vrátí k sérii Burnout
i Zdroj: Criterion Software
Need for Speed: Unbound Novinka Zástupci Criterionu nevylučují, že se v budoucnu vrátí k sérii Burnout

Zástupci Criterionu nevylučují, že se v budoucnu vrátí k sérii Burnout

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

28. 11. 2022 15:37

Britské závodní studio Criterion Software se v současnosti pod záštitou EA stará o kultovní sérii Need for Speed. Právě k vydání nového pokračování s podtitulem Unbound, naplánovaného na začátek prosince, si s kreativním ředitelem hry Kieranem Crimminsem popovídal Martin Robinson z magazínu Eurogamer. Crimmins v rozhovoru prozradil, že do budoucna není vyloučen ani návrat ikonických Burnout.

Reklama

  • Kreativní ředitel Criterion potvrdil, že by se do budoucna mohla vrátit série Burnout
  • Nabídl také pár podrobností o Need for Speed Unbound

Na dotaz, zda je vůbec možné, že se série postavená na spektakulárních bouračkách a šílených závodech vrátí, kreativní ředitel odpověděl kladně. “Není to nic, co bychom aktuálně měli v plánu. Není to naše další hra nebo tak. Ne, že bych to mohl říct, kdyby byla, ale myslím si, že můžu potvrdit, že to není další projekt na kterém budu pracovat,” vysvětlil opatrně. 

Pak se ale rozpovídal o tom, že jsou pro studio série Need for Speed i Burnout velmi důležité, a že by Burnout se svým alternativním pojetím závodění do současné herní scény velmi dobře zapadal. Na pokračování by tedy velmi rád pracoval. Dle jeho slov zřejmě záleží na tom, jak si povede zmíněný Unbound. Pokud uspěje, studio by mohlo dále rozšiřovat řady vývojářů a zvyšovat ambice.

Vedle toho Crimmins potvrdil, že budoucnost současného střihu patří sérii Need for Speed, na které by Criterion by chtěl dále pracovat. Také připomněl, že by Unbound měl být otevřenější více fanouškům. Pro příznivce arkádovějších záležitostí bude k dispozici “smykující” jízdní model podobný tomu z pokračování Heat nebo Payback, na starší díly zase odkáže režim s přilnavějšími auty.

Série Burnout naposledy vyšla v roce 2008 s velmi povedeným Paradise.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama