Začalo natáčení druhé sezóny seriálu Halo. Štáb zamířil na Island
i Zdroj: Paramount
Novinka Začalo natáčení druhé sezóny seriálu Halo. Štáb zamířil na Island

Začalo natáčení druhé sezóny seriálu Halo. Štáb zamířil na Island

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

15. 9. 2022 16:04

Studio Paramount oznámilo, že byla zahájena produkce druhé sezóny seriálové adaptace sci-fi ságy Halo. Pablo Schreiber se zbytkem herců v rolích Spartanů vyrazil na Island.

Reklama

  • Začalo natáčení druhé série Halo
  • Vzniká na Islandu

První série měla premiéru letos a i přes určité objektivní kvality značně rozdělila komunitu fanoušků série. Některé dílčí prvky se povedly, diváky-fanoušky ale štval především sekundární příběh postavy Kwan Ha a fakt, že Master Chief na televizní obrazovce neustále ukazoval obličej… nebo své nahé pozadí. A měl sex. Značně se tak vzdaloval postavě, kterou známe z her a knih.

Seriálu nicméně bylo pokračování odsouhlasen ještě dříve, než vyšel. Co vše John-117 zažije v další sérii zatím zůstává otázkou. Konec té předchozí zanechal spoustu otázek. O další epizody se nicméně bude starat showrunner David Wiener, zodpovědný za seriál Brave New World nebo jednu z epizod seriálu Živí mrtví: Počátek konce.

Datum premiéry logicky zatím neznáme. Reálnou variantou by mohla být prostřední třetina příštího roku. V tu dobu snad už budou moct seriál pohodlně (a legálně) sledovat i diváci z České republiky. Služba Paramount+, na které seriálové Halo vychází, totiž zůstává doménou jiných regionů. V Evropě by měla být alternativou širší platforma SkyShowtime. Ta za pár dní otevře brány uživatelům ve Skandinávii a do konce roku i Nizozemí. Zbytek Evropy včetně České republiky a Slovenska se dočká až na začátku příštího roku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama