Xbox se brzy dočká otevřené bety pro Final Fantasy XIV
i Zdroj: Square Enix
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Novinka Xbox se brzy dočká otevřené bety pro Final Fantasy XIV

Xbox se brzy dočká otevřené bety pro Final Fantasy XIV

David Bernard

David Bernard

22. 10. 2023 15:00

Jedno z nejhranějších MMORPG současnosti, Final Fantasy XIV, se po letech konečně dostane na konzole Xbox Series X/S. Dosud bylo možné hrát pouze na PC, Mac a konzolích PlayStation 4 a 5. Při příležitosti akce Final Fantasy XIV Fan Festival, která během tohoto víkendu probíhá v Londýně, ohlásil vydavatel Square Enix časové rozmezí otevřené bety pro Xbox Series.

Reklama

  • Známe datum Xbox otevřené bety pro MMORPG Final Fantasy XIV
  • Dočkáme se již v polovině ledna 2024
  • Xbox verze bude podporovat rozlišení 4k a rychlé nahrávací časy

Během právě probíhající akce Final Fantasy XIV Fan Festival, kterou lze tento víkend navštívit v Londýně, došlo na oznámení data otevřené bety pro Final Fantasy XIV na konzolích Xbox Series. Děje se tak po mnoha letech, kdy bylo oblíbené MMORPG dostupné pouze na PC, Mac a konzolích PlayStation 4 a 5.

Final Fantasy XIV mění logo nového povolání kvůli fobii z děr
i Zdroj: Hrej.cz

Final Fantasy XIV mění logo nového povolání kvůli fobii z děr

K designovým změnám založeným na zpětné vazbě hráčů dochází při vývoji často a občas jde o značně neobvyklé důvody. Vývojáři…

2. 8. 2021 10:56
2

 Samotné oznámení si na starost nevzal nikdo jiný než hráči milovaný producent a ředitel vývoje, Yoshi-P (celým jménem Naoki Yoshida). Otevřená beta odstartuje v polovině ledna příštího roku a potrvá napříč únorem. Hru si bude moci vyzkoušet každý majitel konzole Xbox Series X a S.

Cílem testování je zajistit hladké vydání před příchodem nadcházejícího datadisku Dawntrail. Xbox verze byla oznámena letos v červenci, a to ředitelem herní divize Microsoftu - Philem Spencerem a ředitelem vydavatelské společnosti Square Enix, Takashim Kiryu. Oba zmínění se velice těší na příchod jednoho z nejhranějších MMORPG současnosti mezi majitele konzolí Xbox Series. Slíbena je podpora rozlišení 4k a rychlých nahrávacích časů. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama