Xbox Live Gold bude údajně k dispozici pouze v rámci služby Xbox Game Pass Ultimate
i Zdroj: Microsoft
Novinka Xbox Live Gold bude údajně k dispozici pouze v rámci služby Xbox Game Pass Ultimate

Xbox Live Gold bude údajně k dispozici pouze v rámci služby Xbox Game Pass Ultimate

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

4. 4. 2022 09:30

Společnost Sony během minulého týdne konečně představila plány s předplatitelskou službou PlayStation Plus, která brzy nabídne mnohem více možností. Spekulace ovšem poukazují také na změny na straně konkurence.

Reklama

  • Xbox Live Gold se podle novináře propojí s dražší verzí Game Passu
  • Zároveň se údajně připravuje možnost sdílení jednoho účtu s rodinnými příslušníky

S informací přispěchal novinář Brad Sams. Podle něj se Microsoft chystá na propojení služby Xbox Live Gold a dražší verze Game Passu. Ultimate verze obsahuje Gold již nyní, Sams ale tvrdí, že jej Microsoft do budoucna přestane nabízet separátně. 

Xbox Live Gold přináší předplatitelům exkluzivní slevy na vybrané tituly a každý měsíc dvě hry zdarma. Sluší se dodat, že Microsoft v tomto případě s hodnotnějšími kousky spíše šetří. Ale co je hlavní - služba je na konzolích vyžadována pro přístup k multiplayeru (výjimku tvoří free-to-play hry).

Xbox odhaluje dubnové Games With Gold, do nabídky se dostane Hue či Another Sight
i Zdroj: Steam - Hue

Xbox odhaluje dubnové Games With Gold, do nabídky se dostane Hue či Another Sight

Je konec měsíce a, jak už je tradicí, během těchto dnů si budeme představovat nové přírůstky do předplatných služeb Xboxu i…

30. 3. 2022 11:25

To by tedy znamenalo, že by zájemci o multiplayer museli počítat s investicí do nejdražší verze Game Passu, která vyjde na 339 korun (základní je za 259 Kč). Služba Xbox Live Gold nyní stojí 149 Kč, jde tedy o poměrně výrazný příplatek, byť je kompenzován přístupem k bohaté knihovně her.

Minulý týden se zároveň začalo spekulovat, že Microsoft chce zákazníkům nabídnout možnost sdílet jeden účet s dalšími rodinnými příslušníky, za což si podle všeho řekne o další drobný příplatek. Možná budou změny ohlášeny souběžně, tedy pokud se tyto nepotvrzené informace zakládají na pravdě.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama