WWE 2K22 se reklamním klipem přihlašuje k datu vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka WWE 2K22 se reklamním klipem přihlašuje k datu vydání

WWE 2K22 se reklamním klipem přihlašuje k datu vydání

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

22. 8. 2021 08:10

Hvězdy profesionálního wrestlingu se v kontinuální sérii WWE 2K dostaví do virtuálního ringu až na počátku příštího roku. Tradiční podzimní vydání, které je značce vlastní od jejího zakoupení vydavatelem 2K, tak vývojáři letos nestihnou.

Reklama

  • Sportovní série WWE 2K odhalila datum vydání dalšího dílu
  • WWE 2K22 dorazí příští rok v březnu

V pořadí devátá hra s licencí WWE 2K se podle reklamního klipu objeví na pultech obchodů v březnu příštího roku. Druhý pokus vývojářů z Visual Concepts se podle neoficiálních zdrojů dočkal od jejich předloňského (a mírně řečeno neslavného) WWE 2K20 kompletního přepracování enginu i návratu mnoha slavných sportovců. Z nich se v nejnovějším traileru ukázalo hned několik. Jako příklad můžeme nadhodit čtyřlístek Sheamus, Ricochet, Bayley a Carmella, přičemž hráči s bystrým okem pochopitelně najdou několik dalších.

Série jako taková si i přes loňské vydání podstatně arkádovějšího spin-offu WWE 2K Battlegrounds dala roční pauzu od pravidelného každoročního cyklu. Důvodem, jak už asi uhodnete, byla výše jmenovaná prvotina Visual Concepts, jež nejenže nesklízela u hráčů a recenzentů chválu, ale naopak ostrou kritiku, ale rovněž nedosáhla ani požadovaného počtu prodejů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama