Letošní WWE skutečně podle 2K nevyjde
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Letošní WWE skutečně podle 2K nevyjde

Letošní WWE skutečně podle 2K nevyjde

David Plecháček

David Plecháček

24. 4. 2020 09:30 3
Reklama

Před nedávnem se objevily spekulace, v nichž jeden z bývalých vývojářů v 2K hovořil o tom, že letošní díl WWE vůbec nevyjde. Ostatně nebylo by se co divit, série má dlouhodobě klesající úroveň, přičemž jen těžko si lze představit, kam hlouběji by po WWE 2K20 měla klesnout. V rámci posledního zhodnocení finančních výsledků společnosti 2K nyní spekulace potvrdil i Frank Riddick.

Ať už má WWE pověst jakoukoliv, situaci by zřejmě tížila i aktuální koronavirová krize. Právě na následky a případný rozpočet hry se ptal i jeden z investorů. Finanční ředitel 2K Frank A Riddick na otázku jednoznačně odpověděl, že se tento rok launch této hry nechystá. Další podrobnosti však nesdělil.

Několik otázek tak zůstává nezodpovězených. Justin Leeper, člověk, který původně s informací přišel, totiž tvrdil, že mezeru zaplní jiná WWE hra, respektiva hra jiného druhu. Co tím ale přesně myslel, není zřejmé, ani to, jestli je tento bod pravdivý a jestli s ním 2K stále počítá.

Tak či tak, jisté je, že série musí projít restartem. Sice se může opírat o licenci soutěže WWE pořádanou organizací World Wrestling Entertainment, ale titul není zábavný ani po stránce hratelnosti a neohromí ani svou technickou stránkou. Jestli problému prospěje přechod na novou generaci konzolí, teprve uvidíme. Po katastrofickém posledním díle vývojáře opustily desítky zaměstnanců, a je otázkou, jestli návrat nebude trvat ještě déle. Není vyloučená ani možnost, že se 2K svého břemene zbaví.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama