Wreckreation jsou šílené závody připomínající Trackmanii říznutou Burnoutem
i Zdroj: THQ Nordic
Novinka Wreckreation jsou šílené závody připomínající Trackmanii říznutou Burnoutem

Wreckreation jsou šílené závody připomínající Trackmanii říznutou Burnoutem

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

12. 8. 2022 21:47

Uplynulé odhalení novinek vydavatelství THQ Nordic jasně ovládla reimaginace Alone in the Dark, fanoušky rychlých kol ale jistě zaujme spíše Wreckreation. Šílené open-world závody od studia Three Fields Entertainment tvořeného veterány vývoje Burnout a Need for Speed připomínají právě první zmíněnou sérii notně říznutou divokými tratěmi z Trackmanie.

Reklama

  • THQ Nordic představuje Wreckreation
  • Šílené závody plné bouraček umožní úpravu tratí v reálnem čase
  • Vyvíjí je veteráni Burnoutu

Klíčovým prvkem Wreckreation jsou stavby šílených závodišť bez ohledu na smysl nebo fyzikální zákony. Autoři se chlubí dokonce i tím, že bude tratě možné upravovat, zatímco se na nich jiní hráči prohánějí. Můžete jim tedy do cesty vrazit třeba skokánek a společně provádět šílené akrobatické kousky za volantem.

Smysl tomu dává celkem šestice formátů závodů s názvy Drift, Air, Near Miss, Stunt, Crash a Time. Nebude chybět ani tuning vozidel, šestnáct stanic s různými druhy muziky nebo možnost streamovat playlisty ze Spotify. Virtuálním autům chybí licence, o to divočejší ale jsou.

Jediná škoda je, že z trailerů působí hra hodně graficky zastarale. Snad to vyváží zábavná hratelnost plná bouraček a vozidlové akrobacie. Uvidíme snad už letos.

Studio Three Fields Entertainment založili v roce 2014 původní zakladatelé studia Criterion (tvůrců Burnout), Alex Ward a Fiona Sperry. Zatím vyvíjelo spíše menší projekty jako Dangerous Driving nebo Dangerous Golf.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama