Generální manažer značky Warcraft odchází ze společnosti Blizzard Entertainment
i Zdroj: Blizzard Entertainment
WoW Novinka Generální manažer značky Warcraft odchází ze společnosti Blizzard Entertainment

Generální manažer značky Warcraft odchází ze společnosti Blizzard Entertainment

David Bernard

David Bernard

16. 6. 2024 12:30 1

Po dlouhých dvanácti letech se John Hight, generální manažer značky Warcraft, rozhodl opustit společnost Blizzard Entertainment. Důvodem je touha vydat se jinou cestou.

Reklama

  • Generální manažer značky Warcraft končí
  • Ve společnosti Blizzard Entertainment strávil dlouhých dvanáct let
  • Důvodem je touha vydat se jinou cestou

Něco končí, něco začíná. Po dlouhých dvanácti letech se John Hight, generální manažer značky Warcraft, rozhodl opustit společnost Blizzard Entertainment. Důvodem je touha vydat se jinou cestou, jejíž cíl Hight nicméně neupřesnil.

"Po dvanácti neuvěřitelných letech v Blizzardu jsem se rozhodl odejít a začít nový quest. Bylo to těžké rozhodnutí, ale mám pocit, že teď je k tomuto kroku vhodná doba. Značka Warcraft se během oslav třicátého výročí univerza nachází v úžasné pozici. Bylo mi velkou ctí sloužit všem hrdinům Azerothu," vyjádřil se Hight prostřednictvím příspěvku na sociální síti X.

World of Warcraft: The War Within obdrželo datum vydání
i Zdroj: Blizzard Entertainment

World of Warcraft: The War Within obdrželo datum vydání

Na novou expanzi do kultovního MMORPG World of Warcraft již nebudeme muset dlouho čekat. Během herní prezentace Xbox Games…

9. 6. 2024 20:00

John Hight začínal ve společnosti Blizzard Entertainment v roce 2011, a to na pozici výkonného producenta pro populární MMORPG World of Warcraft. V roce 2021 byl povýšen na generálního manažera značky Warcraft. Během této doby dohlížel na vydání expanzí Mists of Pandaria, Warlords of Draenor, Legion, Battle for Azeroth, Shadowlands a Dragonflight. Podílel se také na vydání karetní hry Hearthstone a mobilního Warcraft Rumble. Před nástupem do Blizzard Entertainment pracoval na vedoucích pozicích ve firmách EA, Atari a Sony.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama