Wolverine od Insomniac prý bude pořádně brutální s odsekáváním končetin. Vyjde nejdříve na konci roku 2024
i Zdroj: Insomniac Games
Marvel’s Wolverine Novinka Wolverine od Insomniac prý bude pořádně brutální s odsekáváním končetin. Vyjde nejdříve na konci roku 2024

Wolverine od Insomniac prý bude pořádně brutální s odsekáváním končetin. Vyjde nejdříve na konci roku 2024

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

2. 2. 2023 20:56

Insider Jeff Grubb z podcastu GiantBomb se v jedné z posledních epizod rozpovídal o jeho aktuálních vědomostech souvisejících s vývojem herní adaptace marvelovského hrdiny Wolverina. O něm zatím nevíme téměř nic, podle Grubba se ale dočkáme pořádně dospělého zážitku.

Reklama

  • Wolverine od Insomniac Games má cílit na rating pro dospělé
  • Bude tedy brutální, krvavý, s odřezáváním končetin
  • Podle insiderů se počítá s vydáním na konci roku 2024 nebo během 2025

Respektovaný insider uvádí, že vývojáři stojící za povedeným Marvel’s Spider-Man tentokrát vsadí na úplně opačnou přístupnost, a půjde o “Mkovou” hru, tedy titul s hodnocením Mature. To znamená, že se nebude šetřit krví a drsným násilím. Údajně by měla hra třeba obsahovat odřezávání částí lidských těl, což z ní bude dělat asi nejdospělejší hru s licencí Marvel za poslední léta. 

Na druhou stranu nebude první. Starší X-Men Origins: Wolverine od Raven Software také na některých platformách vycházel v takzvané Uncaged verzi, která se rozhodně nebála krvavých scén.

Na rubání nepřátel ikonickými drápy si ale ještě chvíli počkáme. Údajně se totiž počítá s vývojovým cyklem končícím nejdříve na podzim roku 2024, reálná je ale i varianta odkladu na rok 2025. Výsledkem by měl být titul srovnatelný se současnou podobou God of War, a i podobnou hratelností postavenou na lineárním, ale poměrně otevřeném průchodu světem. Tato tvrzení Grubba údajně podporují i zdroje jiného respektovaného insiderského média Insider Gaming.

Marvel’s Wolverine byl oznámen na PlayStation Showcase v roce 2021. Jediným oficiálním materiálem zůstává výše přiložený CGI trailer.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama