Vývoj Frostpunk 2 se zaplatil za pouhých pár dní. Tvůrci děkují za podporu
i Zdroj: 11 bit studios
Frostpunk 2 Novinka Vývoj Frostpunk 2 se zaplatil za pouhých pár dní. Tvůrci děkují za podporu

Vývoj Frostpunk 2 se zaplatil za pouhých pár dní. Tvůrci děkují za podporu

David Bernard

David Bernard

Vývojáři z polského celku 11 bit studios, kteří stojí za nedávno vydanou strategií Frostpunk 2, děkují všem příznivcům za podporu. Za posledních pár dní se prodalo přes 350 000 kopií, díky čemuž se zaplatil vývoj hry i její propagace.

Reklama

  • Vývoj Frostpunk 2 se zaplatil za pouhých pár dní
  • Prodalo se přes 350 000 kopií
  • Tvůrci děkují za veškerou podporu

Budovatelská survival strategie Frostpunk 2 vyšla teprve před třemi dny (pokud nepočítáme předběžný přístup pro majitele dražších edic), a již se zaplatil její vývoj. Prostřednictvím příspěvku na sociální platformě X o tom informovali samotní tvůrci z polského celku 11 bit studios.

S velkou radostí oznamujeme, že jsme již překročili 350 000 prodaných kopií hry Frostpunk 2! Co víc, odhadované celkové tržby již pokryly náklady, které jsme vynaložili na vývoj a marketing hry. Velké, velké díky vám všem za vaši podporu! (Skoro) to rozpouští naše zmrzlá srdce. Naše práce zde nekončí. Neustále pracujeme na zlepšení vašeho zážitku prostřednictvím hotfixů a patchů, a vaše zpětná vazba je pro nás neocenitelná,” zní z oficiálního příspěvku na platformě X.

Náročná postapokalyptická strategie Frostpunk 2 vyšla 20. září, a to prozatím pouze na PC. V průběhu příštího roku by se měli dočkat i majitelé konzolí Playstation 5 a Xbox Series X/S. V recenzi si od nás titul vysloužil velmi solidních osm bodů z deseti.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama