Využijete obří slevy na Star Wars hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Využijete obří slevy na Star Wars hry

Využijete obří slevy na Star Wars hry

Jiří Bigas

Jiří Bigas

4. 5. 2016 07:47 2
Reklama

Při příležitosti “svátku” Star Wars Day, který připadá právě na dnešek, můžete díky lákavým slevám doplnit svou sbírku her zasazených do světa Hvězdných válek. Akce jsou k dispozici na Steamu, PlayStation Storu i GOGu.

Pokud si potrpíte spíše na klasiku, na stránkách GOG.com se můžete těšit na slevy až ve výši 77 procent. Po dalších pět dní jsou k dispozici dva obří bundly - Saber a Blaster. Na prvně jmenovaném můžete ušetřit v přepočtu skoro 1600 korun - za devět her, mezi nimiž najdete ságu Knights of the Old Republic nebo Jedi Knight, zaplatíte necelou pětistovku. Star Wars Blaster Bundle pak stojí asi 700 korun nabízí především simulace v čele se sériemi X-wing a TIE fighter. Na celém balíčku lze ušetřit skoro tisíc korun. Jednotlivé tituly je možné pořídit také individuálně a akce skončí až 9. května.

Na velké slevy láká také PlayStation Store. V nabídce české mutace nyní najdete třeba Battlefront za 899 korun (sleva 50 procent), ale levnější jsou i verze Ultimate a Deluxe. O polovinu méně zaplatíte také za starší hry z PS2 - Racer Revenge, Bounty Hunter nebo Jedi Starfighter. Padesátiprocentní sleva se však vztahuje rovněž na Super Star Wars ze SNESu a 40 procent ušetříte třeba na Star Wars Pinball. Akce ale platí i pro starší hry pro PS3, Vitu a PSP.

A konečně stranou nemohl zůstat ani Steam coby největší digitální distribuční platforma pro PC. Slevy se vztahují bezmála na tři desítky titulů a rozšíření z předaleké galaxie. Se slevou až 75 procent můžete pořídit drtivou většinu toho, co katalog Steamu pro Star Wars fanoušky nabízí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama