Vyšlo třetí rozšíření pro Kingdom Come
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyšlo třetí rozšíření pro Kingdom Come

Vyšlo třetí rozšíření pro Kingdom Come

David Plecháček

David Plecháček

6. 2. 2019 09:47 1
Reklama

Osm dní nám chybí do prvních narozenin tuzemského Kingdom Come: Deliverance. I když hra zažila největší boom hned při launchi, stále na ní někteří nedají dopustit a opakovaně se do Posázaví v předvečer husitských válek vrací. Studio Warhorse jim k tomu dává další důvod – nové DLC.

Band of Bastards je v pořadí třetím rozšířením, a ani tentokrát nenechá Jindru příliš odpočinout. Okolo Ratají se začínají dít nehezké věci a pro obyčejné obyvatele není bezpečno ani na cestách. K zajištění bezpečí si Racek Kobyla zavolá Kunu z Rychvaldu, a protože si chce být jistý, že se věci příliš nevymknou původnímu plánu, požádá o pomoc i Jindru.

Na hráčích tak v novém rozšíření bude zjistit, co se v okolí vlastně děje. Vývojáři slibují obsah přibližně na pět hodiny hry, ale ta se výrazně liší v návaznosti na vaši pečlivost a touhu vyzobat vše nového – reálně tak herní doba osciluje mezi 3 a 7 hodinami dle vašeho stylu. Nové DLC si můžete pořídit již teď, a to jak na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One.

Těšit se můžete na spoustu soubojů, novou lokaci tábora Kuny, nový set zbroje a další drobnosti. Třešničkou na dortu je několik možných konců vašeho snažení, tak pozor, abyste nepodcenili situaci a později toho nelitovali. Níže se můžete podívat na nový trailer.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama