Výrobce periferií Hyperkin představil moderní variantu ovladače k Xboxu 360
i Zdroj: Hyperkin / IGN (Render)
Novinka Výrobce periferií Hyperkin představil moderní variantu ovladače k Xboxu 360

Výrobce periferií Hyperkin představil moderní variantu ovladače k Xboxu 360

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

22. 11. 2022 17:25

Výrobce herních periferií Hyperkin se rozhodl poctít sedmnácté výročí spuštění prodeje konzole Xbox 360 po svém. Představil totiž ovladač Hyperkin Xenon, v zásadě modernizovanou předělávku gamepadu zatím nejúspěšnější konzole z rodiny Xbox.

Reklama

  • Hyperkin slaví 17. výročí Xboxu 360 variací na jeho ovladač
  • Hyperkin Xenon nabízí současná tlačítka a podporu v těle starého známého gamepadu

Název odkazuje na původní kódové označení konzole Xbox 360 před jejím odhalením na E3 v roce 2005. Xenon bude samozřejmě kompatibilní s počítači s operačními systémy Windows i konzolemi Xbox Series. Oproti původnímu ovladači také nabídne odlišná tlačítka Menu, View a přidané tlačítko Share, které byste při koupi Xboxu 360 hledali jen marně. Jinak ale ovladač tvarem, rozložením tlačítek, padnutím do ruky nebo třeba i pogumováním analogů odpovídá předloze.

Výrobce periferií Hyperkin představil moderní variantu ovladače k Xboxu 360
i Zdroj: Hyperkin

Společnost má s nostalgickými periferiemi Xbox zkušenost. Před pár lety už podobným způsobem vrátila na trh bizarně neergonomický ovladač Duke z původního Xboxu. Monstrózní kousek byl spíše záležitostí pro fajnšmekry, ovladač z Xboxu 360 byl ale tak oblíbený, že může pro řadu hráčů jít o v zásadě ideální nabídku.

Hyperkin Xenon by měl do prodeje zamířit na začátku příštího roku. Zatím není známo konkrétní datum ani pořizovací cena. Kromě standardní bílé a černé bude k dispozici také v růžové a červené barvě. Starší výrobky Hyperkinu byly v České republice normálně dostupné u některých prodejců, lze tedy předpokládat, že tuzemská objednávka nebude problém ani v tomto případě.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama