The Elder Scrolls Online Novinka Vylepšená konzolová verze The Elder Scrolls Online dorazí v červnu. Upgrade z last-genu proběhne zdarma

Vylepšená konzolová verze The Elder Scrolls Online dorazí v červnu. Upgrade z last-genu proběhne zdarma

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

2. 4. 2021 09:55

The Elder Scrolls Online zanedlouho nabídne grafická vylepšení pro konzole PlayStation 5 a Xbox Series. Edice ponese název ESO: Console Enhanced a vyjde společně s příběhovou expanzí Blackwood.

Reklama

  • The Elder Scrolls Online: Console Enhanced bude zdarma pro majitele PS4 a Xbox One verzí
  • Grafický upgrade dorazí na PS5 a Xbox Series počátkem června.

Změna, na kterou se mohou majitelé novogeneračních systémů těšit, obnáší skok k 60 snímkům za sekundu, prodloužení vykreslovací vzdálenosti a vylepšení textur, post-procesu i nasvícení. Vlivem SSD dojde navíc i na zkrácení dosud zdlouhavého načítání, a to přibližně o polovinu.

Navýšení snímkovací frekvence bude umožněno režimem Performance, jenž budou moci hráči upřednostnit před režimem Fidelity. Ten na druhou stranu sleví z požadavku stabilních 60 snímků a upřednostní nativní rozlišení 4K ve 30 snímcích.

Vydání ESO: Console Enhanced připadá na 8. června – tedy tentýž den jako oznámená expanze Blackwood, lákající hráče na návrat k bránám Oblivionu. Možnost upgradu z minulé generace konzolí bude všem majitelům ESO nabídnuta zcela zdarma.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama