VYHLÁŠENÍ Soutěže o promo balíček ke hře Thunder Tier One!
i Zdroj: Hrej.cz
Thunder Tier One Novinka VYHLÁŠENÍ Soutěže o promo balíček ke hře Thunder Tier One!

VYHLÁŠENÍ Soutěže o promo balíček ke hře Thunder Tier One!

Redakce

Redakce

16. 2. 2022 09:50

Naše soutěž je u konce a je třeba vyhlásit vítěze. Tím se stává Josef K., kterého jsme již kontaktovali. Děkujeme všem za správné odpovědi a snad už brzy u další soutěže!

Reklama

Bez fanfár, bez marketingové kampaně, přesto kvalitní a jedinečná. Tak bychom dokázali v rychlosti shrnout Thunder Tier One, nový počin studia Krafton, mateřské společnosti PUBG Corp., který se pyšní taktickou hratelností z ptačího pohledu. Recenzi pro vás kuchtí Radek, už předem ale může náš redakční válečník prozradit, že jde o velice zajímavý a zábavný počin!

Hra disponuje nejen multiplayerem, který zkrátka ke hrám od Kraftonu patří, ale také kooperačním režimem a singleplayerovou kampaní. Hra tak nabízí poměrně dost obsahu a jakmile se podíváte na trailer, pochopíte, že podobný zážitek jen tak někde nedostanete.

Jelikož jsme se dostali do kontaktu přímo s Kraftonem, dostali jsme přímo od studia možnost přinést vám soutěž o promo balíček ke hře – plakát, speciální USB klíčenku, stylové brýle s textilním obalem, nášivku a celkem čtyři Steam klíče pro vás i vaše kamarády!

Co pro získání musíte udělat? Klasicky odpovědět na otázku! Ta zní:

Kolik misí obsahuje singleplayerová (kooperativní) kampaň Thunder Tier One?

Nápovědu naleznete na Steam stránce hry. Vaše odpovědi posílejte na email soutez@hrej.cz s předmětem THUNDER TIER ONE. Čas máte do neděle 6. února, hned další den vyhlásíme výherce!

VYHLÁŠENÍ Soutěže o promo balíček ke hře Thunder Tier One!
i Zdroj: Hrej.cz

Přejeme hodně štěstí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama