Vydání Prison Architect 2 se odkládá na neurčito
i Zdroj: Paradox Interactive / Double Eleven / Kokku
Prison Architect 2 Novinka Vydání Prison Architect 2 se odkládá na neurčito

Vydání Prison Architect 2 se odkládá na neurčito

David Bernard

David Bernard

Pokud jste se těšili, že se na počátku září pustíte v Prison Architect 2 do budování vlastní věznice, bohužel vás musíme zklamat. Tvůrci se rozhodli vydání hry přesunout na neurčito, a to z důvodu potřeby většího množství času.

Reklama

  • Vydání Prison Architect 2 se opět odkládá, tentokrát na neurčito
  • Autoři potřebují více času na zlepšení výkonu a obsahu hry

Již 3. září jsme se měli dočkat druhého dílu úspěšné budovatelské strategie Prison Architect. K tomu bohužel nakonec nedojde, jelikož bylo vydání titulu odloženo na neurčito. Oznámení o odkladu bylo zveřejněno prostřednictvím oficiálního příspěvku na sociální platformě X.

"Ahoj architekti,

máme pro vás smutnou zprávu. Bohužel nevydáme Prison Architect 2 v plánovaný den 3. září, protože potřebujeme více času jak na zlepšení výkonu hry, tak i jejího obsahu. Naše kontinuální interní posudky a beta testovací skupiny ukázaly, že právě to jsou oblasti, které potřebujeme zlepšit, abychom vám přinesli co nejlepší výsledný zážitek z Prison Architect 2."

V této fázi nemůžeme stanovit nové datum vydání, protože je nutné přehodnotit rozsah práce, která musí být provedena, než bude hra připravena k vydání. V následujících měsících se zaměříme na zlepšení hry a vytvoření pevnějšího harmonogramu vydání. To také znamená, že s vámi omezíme naši komunikaci, a to až do okamžiku, kdy budeme mít harmonogram, se kterým budeme spokojeni.

Toto rozhodnutí je v souladu s naším závazkem zde v Paradoxu přezkoumávat a zlepšovat kvalitu našeho vydaného obsahu. Jsme přesvědčeni, že odložení data vydání je pro Prison Architect 2 tou nejlepší cestou vpřed a dodatečně získaný čas nám umožní tvorbu vysoce kvalitního zážitku, který bude ctít odkaz Prison Architect. Děkujeme vám za vaši trpělivost a brzy se opět uvidíme,” vysvětlují své rozhodnutí tvůrci.

Budovatelská strategie Prison Architect 2 dorazí v blíže nespecifikované datum, a to na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama