Paradox zrušil Life by You. Vyzyvatel série The Sims nedosáhl na odpovídající kvalitativní úroveň
i Zdroj: Paradox Tectonic / Paradox Interactive
Life by You Novinka Paradox zrušil Life by You. Vyzyvatel série The Sims nedosáhl na odpovídající kvalitativní úroveň

Paradox zrušil Life by You. Vyzyvatel série The Sims nedosáhl na odpovídající kvalitativní úroveň

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

18. 6. 2024 10:28

Simulátor života se chystal na režim předběžného přístupu, do této fáze se však nakonec nedostane. Paradox zatáhl za ruční brzdu.

Reklama

  • Paradox ukončil vývoj Life by You
  • Vývoj by potřeboval mnohem více času, než se očekávalo
  • Osud týmu Paradox Tectonic je nejistý

Oznámení Life by You v březnu minulého roku doprovázely rozporuplné emoce. Vyzyvatel The Sims na jednu stranu působil velmi ambiciózně, na projekt navíc dohlížel Rod Humble, který se podílel na The Sims 2 a 3. Technická stránka však vzbuzovala rozpaky. Po několika odkladech nyní vyšlo najevo, že Paradox Interactive vývoj ukončil.

Konkurence pro The Sims se opět odkládá. Life by You v červnu nedorazí
i Zdroj: Paradox Interactive / Paradox Tectonic

Konkurence pro The Sims se opět odkládá. Life by You v červnu nedorazí

Pokud jste v kalendáři měli zakroužkováno datum 4. června a těšili se na vydání předběžného přístupu do hry Life by You,…

21. 5. 2024 15:00
1

Mattias Lilja coby zástupce generálního ředitele vysvětlil, že projekt nedávno prošel důkladnou kontrolou. „Stále jsme měli pocit, že hra zaostává v některých klíčových oblastech,“ vysvětlil. Audit skutečně poukázal na zásadní nedostatky, které naznačily, že by se vývoj ještě více protáhl. A na tuto „nejistou cestu“ evidentně není nálada.

„To neznamená, že by hra nevykazovala žádné slibné vlastnosti. Life by You se opíralo o řadu silných stránek a tvrdou práci obětavého týmu, který se na jejich realizaci podílel,“ pokračoval Lilja. „Když však dojdeme do bodu, kdy se domníváme, že nás další čas nedostane dostatečně blízko k verzi, se kterou bychom byli spokojeni, pak věříme, že je lepší se zastavit. Je to samozřejmě těžké a zklamání pro všechny, kteří do tohoto projektu vložili svůj čas a nadšení, zvláště když naše rozhodnutí přichází takto pozdě.“

Jak zrušení hry ovlivní vývojářský tým Paradox Tectonic, se teprve uvidí. Bližší detaily se zřejmě objeví v následujících týdnech.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama