Vydání konzolové verze Phasmophobia se opět odkládá
i Zdroj: Kinetic Games
Phasmophobia Novinka Vydání konzolové verze Phasmophobia se opět odkládá

Vydání konzolové verze Phasmophobia se opět odkládá

David Bernard

David Bernard

18. 10. 2023 15:40

Kooperativní hororová hra Phasmophobia se na konzolích nedočká říjnového vydání. Dochází tak k dalšímu odkladu, což fanoušky nervy drásajících her rozhodně nepotěší. Původně měla Phasmophobia na konzole dorazit v předběžném přístupu během letošního srpna, ale díky údajnému požáru v prostorách studia Kinetic Games, musel být termín přesunut.

Reklama

  • Konzolová verze kooperativního hororu Phasmophobia se opět odkládá
  • Nejedná se o první posun data vydání
  • Důvodem odkladu je letní požár ve studiu a problematický port pro virtuální realitu
  • Nové datum vydání není prozatím známo

Pokud jste se těšili, že se již tento měsíc na konzolích PlayStation 5 a Xbox Series X/S vydáte na strastiplný lov duchů, musíme vás zklamat. Datum vydání předběžného přístupu kooperativní hororovky Phasmophobia, bylo opět odloženo. Na vině jsou mimo nedávného požáru v samotném studiu Kinetic Games také problémy při portování hry na PSVR2. Samotní tvůrci se k odkladu vyjádřili následovně:

“Vzhledem k tomu, že se po založení nové kanceláře stále snažíme přizpůsobit nutnosti pracovat na dálku, k čemuž jsme se museli uchýlit kvůli požáru, narazili jsme na nepředvídatelné problémy při adaptaci hry pro konzole. Další problémy byly způsobeny přepracováním mapy Maple Lodge Campsite, a to za účelem zlepšení výkonu na PSVR2. Zatímco jsme doufali, že hru vydáme při příležitosti speciální Halloweenské události, komplexní řešení našich současných problémů bohužel vyžaduje více času.” 

Phasmophobia představuje plány pro tento a příští rok. Dorazí vlastní obtížnost i přepracované modely duchů
i Zdroj: Kinetic Games

Phasmophobia představuje plány pro tento a příští rok. Dorazí vlastní obtížnost i přepracované modely duchů

Obrovský hit loňského roku Phasmophobia se nadále těší poměrně velké popularitě. I když se hra už dávno nedokázala vyrovnat…

6. 9. 2022 13:54

Autoři ze studia Kinetic Games prozatím neoznámili nové datum vydání, a tak nezbývá než doufat, že se fanoušci kooperativních hororů dočkají ještě letos. 

"Budeme vás informovat o našem pokroku a nové datum vydání oznámíme, jakmile budeme vědět více. Usilovně pracujeme na minimalizaci dopadu tohoto odkladu a upřímně děkujeme za vaši trvalou podporu," dodává studio.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama