Vesmírná hitovka od Atari míří na telefony. Gravitar: Recharged přiletí zkraje června
i Zdroj: Epic Games Store / Atar
Mobilní hraní Gravitar: Recharged Novinka Vesmírná hitovka od Atari míří na telefony. Gravitar: Recharged přiletí zkraje června

Vesmírná hitovka od Atari míří na telefony. Gravitar: Recharged přiletí zkraje června

Jakub Fišer

Jakub Fišer

11. 5. 2022 14:00

Společnost Atari si pro letošní léto připravila další překvapení pro pamětníky. Ze své retro série videoher, v rámci které revitalizuje staré konzolové hity, vyštrachala sci-fi vesmírnou akci Gravitar.

Reklama

  • Gravitar s podtitulem Recharged dorazí 2. června 2022
  • Půjde o akční sci-fi prozkoumávačku a vesmírnou střílečku
  • Potěší i kompatibilitou – Steam, Epic, herní konzole a samozřejmě i Android a iOS

První Gravitar vyšel již v roce 1982 a šlo o typickou arkádovku od Atari. Hra nabízela extrémně jednoduchou grafiku, v popředí byla spíše hratelnost. Nutno si však přiznat, že na dnešní poměry by ani ta neobstála. Proto se Atari rozhodlo přinést svou legendární hru zpět k životu v modernější podobě, a to formou remaku s podtitulem Recharged.

K vyzkoušení je hned několik herních režimů, včetně arkádového módu nebo předpřipravených příběhových misí. Váš intergalaktický koráb můžete postupně vylepšovat a osazovat novějším vybavením, které získáte při prozkoumávání solárních systémů. Jak upozorňují vývojáři, těšte se na elektromagnetické bomby (EMP) či tepelně naváděné střely a mnoho dalšího.

Gravitar: Recharged dorazí na všechny dostupné platformy již 2. června, tedy za necelý měsíc. Pořídit si jej budete moci na Epic Games Storu a Steamu (PC, Mac, Linux), pro konzole PlayStation 5 a 4, Xbox One, Xbox Series S | X, Nintendo Switch a také Atari VCS. Z mobilních platforem nesmíme zapomenout na iOS a Android.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama