Ve Fortnite se nedá stavět. Start nové sezóny doprovází zapeklitý příběh, potvrzuje se i Doctor Strange
i Zdroj: YouTube - Fortnite
Fortnite Novinka Ve Fortnite se nedá stavět. Start nové sezóny doprovází zapeklitý příběh, potvrzuje se i Doctor Strange

Ve Fortnite se nedá stavět. Start nové sezóny doprovází zapeklitý příběh, potvrzuje se i Doctor Strange

Radek Raudenský

Radek Raudenský

21. 3. 2022 10:20 1

Z Fortnitu se za uplynulé roky stal obrovský kolos, který se s každou sezónou překonává. Ani sezóna 2 s názvem Resistance nebude výjimkou. Nový příběhový trailer odhaluje příjezd doktorky Sloneové, hlavní záporačky, která chce ovládnout celý ostrov pomocí síly.

Reklama

  • Ve Fortnite si v tuto chvíli nic nepostavíte
  • Do hry se dostala nová sezóna s příběhovým pozadím, díky čemuž nemůžete stavět
  • Vývojáři ale změnu kompenzují, zároveň je stavění stále přístupné v kompetitivním režimu

Samozřejmě se proti nepřátelům postaví všichni přítomní na ostrově, kteří využívají i své postavené zábrany. To se ale úhlavnímu nepříteli nelíbí a pomocí speciálního zařízení všechny stavby zničí. A jak už bývá zvykem, všechny reality z trailerů se převedou i do hry.

Se startem nové sezóny tak není možné stavět. Hraní se musí obejít bez budování dřevěných paláců, avšak ne všude. Kompetitivní a arénový režim má stavění nadále přístupné. V základním režimu je zase zákaz stavby kompenzován štítem, větší rychlostí i přístupnějším parkourem. Na ostrov se dostaly i nové zbraně a důležité body na mapě jsou nově střeženy.

Zároveň se potvrzují spekulace o komiksové postavě Doctora Strange. Příchozích postav je mnohem více, kromě čaroděje dorazí i Iron Man a další skiny, které si hráči mohou odemknout skrze Battle Pass. A možná právě teď je ten správný čas si ve Fortnite něco zakoupit – až do 3. dubna totiž vývojáři všechny příjmy zašlou na humanitární organizace pro pomoc Ukrajině.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama