Vaše reputace a nemesis v Mordoru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vaše reputace a nemesis v Mordoru

Vaše reputace a nemesis v Mordoru

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

10. 6. 2014 18:17
Reklama

Jeden z originálních prvků Middle-Earth: Shadow of Mordor bude systém vaší reputace a vlivu na skřetí obyvatele Mordoru. Nemesis System, jak tvůrci pojmenovali proměnlivé vztahy mezi vámi a skřetími vojevůdci, je blíže popsán v nejnovějším traileru.

Osobnost nepřátel bude mít vliv na styl jeho boje - zbabělý vojevůdce může z boje útect, osobní stráž generála bude svého pána bránit do posledního dechu. Každý jednotlivý nepřítel si bude střet s vámi pamatovat a pokud z šarvátky vyváznou živí, při příštím setkání vám vás počastují vhodným posměškem, případně se podiví, jaktože jste vstali z mrtvých.

Nemesis System staví každý vztah mezi vámi a skřety na různých faktorech - například na osobnostních rysech a společné minulosti - a vytváří tak zážitek ze hry upravený dle vašeho příběhu.

Pomocí magických dovedností přízraku, který s vámi sdílí tělo, budete moci ovládnout skřeta a pomocí něj se pokusit ovlivnit, změnit či úplně rozbít strukturu skřetí společnosti. Můžete tak způsobit povstání jedné skupiny skřetů proti jiné, utkat se v duelech s jinými generály nebo uspořádat hodokvasy k upevnění pout mezi ozubenými ohavami.

Způsob jakým Nemesis System vytváří a reguluje skřetí populaci Mordoru vypadá zajímavě a zřejmě pomůže udržet hru zábavnou i při několikátém hraní. Jestli se však jedná o skutečně užitečný prvek, či jen povrchní gimmick se dozvíme až 7. října, kdy by hra měla vyjít.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama