Vampire Survivors obdrží nový herní mód
i Zdroj: Poncle
Vampire Survivors Novinka Vampire Survivors obdrží nový herní mód

Vampire Survivors obdrží nový herní mód

David Bernard

David Bernard

5. 11. 2023 15:30

Hráči milovaný rogue-like titul Vampire Survivors se brzy dočká další velké aktualizace. Hlavním lákadlem je nový obsah ve formě herního módu Adventures.

Reklama

  • Do Vampire Survivors míří další aktualizace
  • Těšit se můžete na nový herní mód Adventures
  • Mód bude oddělen od postupu v základní hře

Nezávislý rogue-like titul Vampire Survivors se ihned po vydání stal naprostým hitem. Tvůrci ze studia Poncle do svého dítka neustále přidávají nový obsah, o čemž svědčí i chystaná aktualizace, která by měla dorazit v řádu několika týdnů. Update s pořadovým číslem 1.8 mimo jiné přinese i nový herní mód Adventures, který bude z velké části oddělen od základního herního obsahu. V módu Adventures budete začínat naprosto od nuly, průchod nicméně neovlivní váš dosavadní postup ve zbytku hry.

Nová dobrodružství přinesou spoustu vedlejších úkolů a více či méně vážné příběhy. S příchodem nové aktualizace vyjdou tři dobrodružství. První dvě budou pro majitele základní verze dostupná zcela zdarma, zatímco pro hraní třetího je nutné vlastnit DLC The Legacy of the Moonspell. Každé dobrodružství by mělo nabídnout zhruba hodinu herní doby, ale díky znovuhratelnosti se čas, který v módu strávíte, může znatelně protáhnout.

Vampire Survivors vedle srdcí hráčů zkusí prosadit i ve světě televize. Loňský hit se dočká animovaného seriálu
i Zdroj: poncle

Vampire Survivors vedle srdcí hráčů zkusí prosadit i ve světě televize. Loňský hit se dočká animovaného seriálu

Ačkoli teprve v plenkách, Vampire Survivors, označované za jeden z hitů loňského roku, se podle magazínu Deadline dočká…

29. 4. 2023 07:25

Hra Vampire Survivors je dostupná pro PC, Nintendo Switch, Mac, Android, iOS a konzole Xbox (Xbox One a Xbox Series X/S).

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama