Valve chce přinést hry ze světa Half-Life nebo Portal, pracuje na několika projektech
i Zdroj: Valve
Novinka Valve chce přinést hry ze světa Half-Life nebo Portal, pracuje na několika projektech

Valve chce přinést hry ze světa Half-Life nebo Portal, pracuje na několika projektech

Radek Raudenský

Radek Raudenský

5. 9. 2022 12:22

Valve si za poslední roky vybudovala reputaci spíše inovativního hardware výrobce, než že by se pouštělo do vývoje her. Fanoušky Half-Life i dalších herních sérií to samozřejmě nepotěšilo, respektive spin-off Alyx byl pouze pro virtuální realitu a i přes své kvality byl pro velmi omezenou sortu hráčů. Zdá se ale, že by se doby kvalitních her od tohoto studia mohly vrátit.

Reklama

  • Valve v tuto chvíli pracuje na několika hrách
  • Chce dále rozšířit svět Half-Life nebo Portalu

Dle produktového designera Grega Coomera je vývoj her pro Valve stále důležitý. To dokonce natolik, že Valve má nyní pracovat na několika hrách najednou, do vývoje má být zapojené vysoké procento z celkového počtu zaměstnanců. A s Half-Life studio rozhodně neskončilo.

„Milujeme ten svět a chceme pokračovat v prozkoumávání Half-Life. Jednoduchá odpověď je ano. Half-Life Alyx je důkaz toho, že Valve chce s tímto světem ještě dále pracovat,“ potvrdil Coomer. Rozhodně ale nejde o jediný projekt, údajně se také pracuje s koncepty série Portal. Spekulace zase hovořily o strategické hře, po letech mlčení se tak možná zase chystá doba inovativních her.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama