Team Fortress 2 dostává další aktualizaci, Valve se soustředilo na přehlcení serverů
i Zdroj: Grunex
Novinka Team Fortress 2 dostává další aktualizaci, Valve se soustředilo na přehlcení serverů

Team Fortress 2 dostává další aktualizaci, Valve se soustředilo na přehlcení serverů

Radek Raudenský

Radek Raudenský

11. 7. 2022 10:47

Pokud jste v minulých měsících sledovali dění v herním průmyslu, dost možná vás neminula kontroverze okolo Team Fortress 2. Tento stařičký titul je mezi hráči stále velice oblíbený, od začátku roku se ale hráči bouřili kvůli rozsáhlým problémům, které navíc Valve odmítalo řešit.

Reklama

  • Team Fortress 2 dostává další aktualizaci
  • Valve se soustředí na přehlcení serverů a menší úpravy

Celá situace nakonec vyústila v rozsáhlý protest, pomocí něhož hráči chtěli vývojáře i herní mainstream na tyto problémy upozornit. Kromě bugů, nedostatku aktualizací se hra potýkala především s celou řadou botů, kteří s podpůrnými programy naprosto ničili herní zážitek. Valve se nakonec nad hráči slitovalo a začalo situaci řešit.

První aktualizace dorazila v červnu, značila ale pouhý začátek celého snažení. Vývojáři totiž včera vypustili další aktualizaci, která se už více soustředí na serverové nastavení. Nově je možné limitovat dobu, po kterou bude procesor zpracovávat packety od klientů/hráčů. Někteří boti totiž zahltili procesor příliš složitými dotazy, čímž pádem server spadl.

Zakladatelé serverů si také mohou nově zobrazit statistiku serveru, hráči se ale dočkali i úprav pro režimy Arena a Mann vs. Machine, zbraní či možnosti vyhodit diváky.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama