V Česku je konečně dostupná služba SkyShowtime. Poprvé si tak legálně můžete pustit seriál Halo
i Zdroj: Paramount
Novinka V Česku je konečně dostupná služba SkyShowtime. Poprvé si tak legálně můžete pustit seriál Halo

V Česku je konečně dostupná služba SkyShowtime. Poprvé si tak legálně můžete pustit seriál Halo

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

14. 2. 2023 10:16

Do České republiky a na Slovensko konečně oficiálně dorazila streamovací služba SkyShowtime. Ta především ve střední, jižní a východní Evropě zastupuje na západě už déle existující služby peacock, Sky nebo Paramount+. Pro hráče znamená především to, že si poprvé můžou oficiálně pustit seriálovou adaptaci Halo.

Reklama

  • Do Čech a na Slovensko dorazila SkyShowtime
  • Streamovací služba nabízí také tvorbu Paramountu, tedy i seriál Halo

SkyShowtime v podstatě zastřešuje nabídku většího množství distributorů a studií, především Universal, DreamWorks, Paramount, Sky a Nickelodeon. Zatímco v jiných částech světa mají tyto skupiny vlastní služby, pro velkou část Evropy Universal a Paramount spojili síly. I díky tomu je nabídka poměrně bohatá, srovnatelná s jinými významnými hráči jako je HBO Max, Netflix nebo Disney+. 

Magazín Filmtoro připomíná, že kromě výše zmíněných značek v knihovně najdeme i tvorbu od kabelových stanic  CBS, NBC, MTV i dvou stanic, které daly službě jméno, tedy Sky a Showtime.

Češi a Slováci si museli počkat až na předposlední vlnu rozšiřování. SkyShowtime už více než půl roku běží v severní Evropě, nějakou dobu také v Portugalsku, Nizozemí a v části balkánských států. Společně s námi se nyní dočkalo také Polsko, Maďarsko, Rumunsko, Albánie, Kosovo a Severní Makedonie. Na konci února pak expanzi uzavře Španělsko a a Andorra.

Nejatraktivnější částí nabídky jsou asi filmy v čele s tvorbou Toma Cruise. Streamovat tedy můžete třeba povedený druhý díl stíhačkové akce Top Gun nebo celou sérii Mission Impossible. O SkyShowtime jsme ale mluvili především v souvislosti se seriálovou adaptací Halo. Ta měla premiéru na začátku loňského roku, a i když nebyla vyloženou trefou do černého, pro fanoušky herní předlohy jde o velmi zajímavý výtvor.

Seriálové Halo je nadějné. Zatím ale neví, čím by vlastně chtělo být
i Zdroj: Paramount

Seriálové Halo je nadějné. Zatím ale neví, čím by vlastně chtělo být

31. 5. 2022 12:20
2

Master Chief po deseti letech konečně přistál i na obrazovkách televizí v seriálové adaptaci Halo. V čem se Paramountu…

Základní cena předplatného je 179 korun měsíčně. Do poloviny dubna ale trvá zaváděcí nabídka s poloviční cenou, která vám zůstane, dokud službu nezrušíte.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama