Update pro Dauntless potěší vlky samotáře
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Update pro Dauntless potěší vlky samotáře

Update pro Dauntless potěší vlky samotáře

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

15. 3. 2021 10:32 1

Lovci potvor z Dauntless se po vydání hry dočkali hned několika obsahových updatů, s nimiž se ve hře objevila nová agresivní monstra a další drobnosti. Koncem minulého roku však došlo na výraznější update označený jako Reforged. Jak už samotný název napovídá, došlo na zásadní úpravy v hratelnosti, které se nyní posouvají ještě dál.

Reklama

Krom změn v systému progrese došlo i na Hunting Grounds, procedurálně generovaný režim, v němž mají lovci daleko více manévrovacího prostoru. Úrovně jsou totiž mnohem otevřenější, hráči se zde mohou poflakovat i po úspěšném zdolání vybrané potvory a třeba rovnou zkusit štěstí s další. Povahu změn dobře vystihuje glider, který byl přidán, aby bylo možné rychleji cestovat divočinou.

Dosud však hráči neměli možnost vypravit se na ostrov pouze s partou nejvěrnějších soukmenovců, případně zcela na vlastní pěst. A protože se tento požadavek ze strany hráčů objevoval ve velké míře, řekli si vývojáři, že vlastně není důvod, proč by jim nemohli vyjít vstříc. Právě update s číslem 1.5.5 tuto možnost přidává.

Ve studiu Phoenix Labs zapracovali i na dalších maličkostech. Vyřešili například problém s odpojováním ze hry, šance vyhazov se snížila o 75 %. Upraveno bylo také chování některých bossů a účinnost zbytečně silných zbraní.

Free to play RPG se začátkem února dočkalo také obsahového updatu Realm of Ice. Behemoth Urska v něm cení své ostré tesáky na všechny opovážlivce, kteří ho ruší v zimním spánku. Dauntless je k dispozici na konzolích Xbox One, PlayStation 4 a také na PC.

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama