Ukázka z multiplayeru v Modern Warfare 3 se opírá o rýmy od Eminema. Za pár dní odstartuje beta
i Zdroj: Activision
Call of Duty: Modern Warfare 3 Novinka Ukázka z multiplayeru v Modern Warfare 3 se opírá o rýmy od Eminema. Za pár dní odstartuje beta

Ukázka z multiplayeru v Modern Warfare 3 se opírá o rýmy od Eminema. Za pár dní odstartuje beta

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

4. 10. 2023 09:00

Série Call of Duty se brzy rozroste o další díl, s nímž opět dojde na vyhrocené bitvy. Na ně ostatně láká i poslední ukázka, která se zaměřuje přímo na multiplayer. Do služby se navíc můžete přihlásit již tento týden.

Reklama

  • Activision uvolnil trailer k multiplayeru v Modern Warfare 3
  • Zítra se uskuteční prezentace Call of Duty: Next
  • V pátek startuje předběžný přístup do bety na konzolích PlayStation

Multiplayerový trailer je plný výstřelů, výbuchů a drsných střetů, celkově jde o pěkně střiženou pozvánku do akce, která se naplno rozhoří během listopadu. Jako podkres si vývojáři vybrali notoricky známou pecku od Eminema, čímž ukázce dodali zajímavou náladu.

Hra nabídne 16 remasterovaných map z Modern Warfare 2 (Afghan, Derail, Estate, Favela, Karachi, Highrise, Invasion, Quarry, Rundown, Rust, Scrapyard, Skid Row, Sub Base, Terminal, Underpass a Wasteland). Chystají se ale i zcela nové rozsáhlé mapy v rámci Ground War, Invasion a vracejícím se režimu War.

Motorovka v Call of Duty? Žádný problém. Ukázka předvádí ikonické zbraně z prvního Dooma
i Zdroj: Activision Blizzard

Motorovka v Call of Duty? Žádný problém. Ukázka předvádí ikonické zbraně z prvního Dooma

V Call of Duty se čas od času dějí opravdu zvláštní věci. Příkladem mohou být rappeři Nicki Minaj a Snoop Dogg, kteří se…

2. 10. 2023 11:10
2

O hře se bude hodně mluvit hlavně zítra, chystá se totiž prezentace Call of Duty: Next, na níž tvůrci prozradí další důležité detaily, řeč přijde i na režim Zombies, Warzone či Warzone Mobile.

Pokud hrajete na PlayStationu a hru jste si pořídili v rámci předobjednávky, pak již v pátek můžete využít předběžného přístupu do betaverze. Od 8. října se pak mohou zapojit i ostatní hráči na této platformě, 12. října bude spuštěn předběžný přístup i na konzolích Xbox a na PC. Od 14. října si mohou hru vyzkoušet úplně všichni.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama