Ukázka z MMO Soulframe nabízí setkání s krysí čarodějkou a drsné souboje
i Zdroj: Digital Extremes
Soulframe Novinka Ukázka z MMO Soulframe nabízí setkání s krysí čarodějkou a drsné souboje

Ukázka z MMO Soulframe nabízí setkání s krysí čarodějkou a drsné souboje

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

Soulframe se předvádí v další velkorysé ukázce, v níž uvidíte pobíhání po otevřeném světě, osobní dimenzi Nightfold a také působivé souboje.

Reklama

  • MMO Soulframe se objevilo na akci TennoCon
  • K dispozici je komentovaná ukázka
  • Hra je zatím bez termínu vydání

Studio Digital Extremes přesně dva roky nazpět prozradilo, že pracuje na free-to-play MMO Soulframe, nový projekt představilo na akci TennoCon. Tvůrci si nenechali ujít ani letošní ročník, prostor využili pro odprezentování vydatné ukázky.

Video nabízí pohled na celou řadu klíčových aspektů hry. Úvod je věnován netradičně pojatému mechanismu tvorby postavy, jenž zahrnuje možnost určit podobu rodičů. V ukázce byla vidět část zaměřená na matku, vypravěč pohotově reaguje na každou volbu a vybírá vhodné metafory pro její vlasy, oči a další rysy. Tímto způsobem pravděpodobně bude definován vzhled hlavní postavy.

Vesmírné MMO Star Citizen nabírá kurz k finální verzi
i Zdroj: WallpaperPass

Vesmírné MMO Star Citizen nabírá kurz k finální verzi

Chris Roberts naznačil, že se vývoj ubírá správným směrem, studio pomalu směřuje k cílové rovince, ačkoli má před sebou…

Soulframe nabídne otevřený svět, jehož součástí budou procedurálně generované dungeony. Jistou nadstavbou je Nightfold, osobní dimenze, v níž se budou potloukat objevení duchové vašich předků. V ukázce se představila Verminia, krysí čarodějka, s jejíž pomocí uvaříte elexíry všeho druhu. 

Pokud se jedná o soubojový systém, krom máchání mečem budete využívat různé prostetické ruce, na které se vážou konkrétní magické schopnosti. V ukázce si můžete vychutnat souboj s partičkou běžných neřádů, ale také bitvu s agresivním Nimrodem.

Soulframe dorazí na PC, termín vydání však ještě neznáme.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama