Ubisoft zítra večer odhalí novou hru z univerza Tom Clancy's
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft zítra večer odhalí novou hru z univerza Tom Clancy's

Ubisoft zítra večer odhalí novou hru z univerza Tom Clancy's

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

18. 7. 2021 19:30

Už zítra v osm hodin večer našeho času dojde na světovou premiéru dalšího z projektů ze světa zesnulého spisovatele Toma Clancyho. Ubisoft se o informaci podělil prostřednictvím krátkého oznamovacího videa na sociálních sítích.

Reklama

  • Ubisoft na zítřejších 20:00 plánuje odhalení nového titulu ze světa Tom Clancy's

Podle informací, ke kterým jsme se dostali minulý měsíc, může Ubisoft nepřímo lákat na odhalení titulu, o němž jsme prozatím slyšeli pouze pod názvem BattleCat. Ten podle insidera Zer0Bytes kombinuje The Division, Splinter Cell i Ghost Recon, a do jednotného celku tak ve stylu loňského Elite Squad nakupuje série, o nichž jsme poslední dobou slyšeli, nebo alespoň chtěli slyšet.

Kromě ultimátního crossoveru byla hra popisována také jako first-person střílečka určená pro PC i konzole. Přičemž jediné, co by jejímu možnému zítřejšímu odhalení mohlo podkopnout nohy – vyjma faktu, že může jít o zcela nesouvisející hru – je to, že se údajně nachází v rané fázi vývoje. 

Na druhou stranu, už dříve se internetem prohnala sada obrázků, jež měla podle Video Games Chronicle skutečně reprezentovat zmíněnou hru, a to navíc v přímém vztahu k marketingovým materiálům. 

Co je ve světle zítřejšího oznámení dobré udržet na paměti, je ale i to, že se Ubisoft už počátkem roku vyslovil, že plánuje více posílit svou pozici na trhu free-to-play titulů. A že tak chce docílit bez znatelného poklesu na jejich výsledné kvalitě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama