Ubisoft oznamuje The Division 3, o vývoj se postará Massive Entertainment
i Zdroj: Ubisoft
Novinka Ubisoft oznamuje The Division 3, o vývoj se postará Massive Entertainment

Ubisoft oznamuje The Division 3, o vývoj se postará Massive Entertainment

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

22. 9. 2023 08:39

The Division je jednou z nejúspěšnějších značek Ubisoftu, o čemž svědčí také množství odboček od hlavní série, která zatím čítá dva díly. Nyní už je jisté, že dojde i na třetí.

Reklama

  • Došlo k oficiálnímu potvrzení Tom Clancy’s The Division 3
  • O hru se postará Massive Entertainment a Julian Gerighty, který se zhostí role výkonného producenta značky The Division
  • Do práce se pustí až po vydání Star Wars Outlaws

Ačkoli se začátkem letošního roku objevily pochybnosti o tom, zda se hlavní série rozroste o další díl, nyní už to máme černé na bílém. Ubisoft v tichosti oznámil, že na pokračování bude pracovat tým Massive Entertainment. 

Mobilní The Division Resurgence dorazí letos na podzim. Podívejte se na ukázku
i Zdroj: Ubisoft

Mobilní The Division Resurgence dorazí letos na podzim. Podívejte se na ukázku

Ubisoft se během své prezentace věnoval také titulu The Division Resurgence, který se vrátí na úplný začátek celého příběhu.

13. 6. 2023 08:53

K projektu byl přiřazen Julian Gerighty, jenž se podílel už na jedničce, v případě druhého dílu působil v roli kreativního ředitele. Nově bude zastávat pozici výkonného producenta celé značky, takže dohlédne i na přidružené projekty. Do přípravy třetího dílu se však pustí až po vydání Star Wars Outlaws.

„Máme sice více než 40 milionů hráčů, ale jako franšíza je The Division stále na začátku. Je před námi celá řada úžasných příběhů, míst k prozkoumání a mnoho lidí, kteří potřebují ochranu,” okomentoval Gerighty další milník své kariéry.

Je naprosto jasné, že si na The Division 3 ještě pár let počkáme. Ubisoft v této souvislosti ujišťuje, že se do té doby bude pečlivě starat o druhý díl. Značka se navíc brzy rozroste o mobilní titul Resurgence nebo survival střílečku Heartland.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama