Mobilní The Division Resurgence míří do další bety. Kdy konečně vyjde?
i Zdroj: Ubisoft / Resurgence press kit
Mobilní hraní Tom Clancy’s The Division Resurgence Novinka Mobilní The Division Resurgence míří do další bety. Kdy konečně vyjde?

Mobilní The Division Resurgence míří do další bety. Kdy konečně vyjde?

Jakub Fišer

Jakub Fišer

24. 4. 2023 13:45

Ubisoft plánuje přenést svou populární MMO střílečku The Division na mobilní platformy díky titulu Resurgence. Vývoj je ale předlouhý, končí teprve jedna z prvních beta verzí. Tvůrci oznámili brzký příchod nové bety.

Reklama

  • The Division Resurgence plánuje brzy vstoupit do další beta verze
  • Hra ještě není hotová, vydání v roce 2023 však stále platí

Aby dopadl titul The Division Resurgence podle plánu, chce Ubisoft naplánovat ještě minimálně jedno rozsáhlé beta testování. To se má uskutečnit toto léto a registrace běží již teď, oznámil to Ubisoft na oficiálním twitterovém profilu.

Tento nadcházející test bude zahrnovat vyšší počet účastníků, přístup k hlavním misím kampaně v sólo i kooperativním režimu a také nové frakce a zbraně k vyzkoušení. K dispozici budou i některé nové funkce, které v předchozích betách nebyly.

Hráči už jsou ale trochu netrpěliví, vyhlíží oficiální datum vydání. Ubisoft zatím nezveřejnil ani předpokládaný odhad, fanoušci si tak musí vystačit s vágním tvrzením, že „hra vyjde v roce 2023“.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama