Ubisoft oficiálně ukončil podporu Ghost Recon Breakpoint, další obsah se již neplánuje
i Zdroj: Ubisoft
Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint Novinka Ubisoft oficiálně ukončil podporu Ghost Recon Breakpoint, další obsah se již neplánuje

Ubisoft oficiálně ukončil podporu Ghost Recon Breakpoint, další obsah se již neplánuje

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

6. 4. 2022 09:58

Ghost Recon Breakpoint navázal na Wildlands v roce 2019, od té doby se hra dočkala potřebných úprav, autoři také pravidelně dodávali bonusový obsah. Tomu je ale konec. Ubisoft tuto kapitolu oficiálně uzavřel.

Reklama

  • Ghost Recon Breakpoint už nedostane další obsah
  • Vývojáři poděkovali hráčům za podporu a zpětnou vazbu

Zatímco během vydání nebyl Breakpoint v úplně stoprocentní kondici, vývojáři na hře ještě zapracovali a dodali jí trochu šťávy. Vrátili se například počítačem řízení parťáci, kteří z nepochopitelných důvodů chyběli, byť už si prošli výcvikem v rámci Wildlands.

Kam se rok po vydání posunul Ghost Recon Breakpoint
i Zdroj: Hrej.cz

Ubisoft v oficiálním příspěvku zmiňuje, že za poslední dva roky do hry dorazilo celkem 11 updatů, výslovně zmiňuje třeba řádění Sama Fishera nebo operaci Amber Sky. Posledním výrazným updatem byla operace Motherland, Karen Bowman se postarala o další zásadní změny v podobě alternativní kampaně. Velmi krátce je pak zmíněna NFT platforma Quartz.

Příspěvek dále naznačuje, že už fanoušci nemají očekávat další obsah. Servery samozřejmě poběží dál, Ubisoft ostatně doufá, že budou hráči i nadále bojovat za svobodu obyvatel ostrova Auroa. Vývojáři závěrem poděkovali za podporu a zpětnou vazbu, která podle nich byla naprosto zásadní pro formování budoucnosti této značky.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama