Ubisoft odhaluje svou novou týmovou akci. Jejím jádrem jsou hrdinové a barevná stylizace
i Zdroj: Ubisoft
Novinka Ubisoft odhaluje svou novou týmovou akci. Jejím jádrem jsou hrdinové a barevná stylizace

Ubisoft odhaluje svou novou týmovou akci. Jejím jádrem jsou hrdinové a barevná stylizace

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

24. 4. 2022 09:05 2

Spekulovaná novinka Ubisoftu, jež měla podle Toma Hendersona snahu o oslovení hráčů Fortnite a Overwatch, se oficiálně stává realitou. Project Q, jak jej pracovně nazývá samo francouzské vydavatelství, bude moderní arénová akce s důrazem na PvP a princip hrdinů.

Reklama

  • Ubisoft po únicích oficiálně představil Project Q
  • Hra se zaměří na arénové souboje s hrdiny
  • V současné době je na začátku vývojového cyklu

Čím se má podle autorů nová multiplayerová akce odlišit, je odklon od battle-royale. „Mimochodem tohle není battle royale. Hra bude obsahovat různorodou směsici PvP režimů, a to s jedním jediným cílem: ZÁBAVOU,“ reaguje na diskuzi Ubisoft. Francouzská společnost tím současně navazuje také na to, že by režim Showdown měl být variací na battle royale, což je zpráva, s níž před pár dny přišel Tom Henderson. Mimo zmíněného hovořil známý insider také o tom, že ve hře objeví i režim Battle Zone, kde se dvojice týmů pustí do zabírání oblastí.

Část hráčů ve svých dotazech adresuje i kódové označení akce – Project Q –, a to se vzpomenutím Quartz neboli pokusu Ubisoftu o vlastní NFT. „Nejsou žádné plány na přidání funkcí spojených s NFT, … v současnosti tu není žádný plán na začlenění Quartz do tohoto titulu,“ hlásá první a druhý příspěvek. Hráči však dál poukazují, že použitá formulace nechává příliš prostoru budoucí změně. Co se týká vlastní podoby titulu, tu můžete díky probíhajícímu uzavřeného testování prozkoumat níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama