Ubisoft nadále nepočítá s češtinou. Avatar: Frontiers of Pandora lokalizovaný nebude, šlo o chybu
i Zdroj: Ubisoft
Avatar: Frontiers of Pandora Novinka Ubisoft nadále nepočítá s češtinou. Avatar: Frontiers of Pandora lokalizovaný nebude, šlo o chybu

Ubisoft nadále nepočítá s češtinou. Avatar: Frontiers of Pandora lokalizovaný nebude, šlo o chybu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

21. 6. 2023 12:18 1

Nedávné odhalení obsáhlejších hratelnostních záběrů a podrobnosti o předobjednávkách chystané akce Avatar: Frontiers of Pandora zaujalo tuzemské hráče i jistou důležitou drobností. Ve výpisu podporovaných jazyků se totiž objevila čeština. Později vyšlo najevo, že šlo nejspíše o chybu, což nyní bylo potvrzeno.

Reklama

  • Podle informací Vortexu nebude Avatar: Frontiers of Pandora obsahovat oficiální český překlad
  • Šlo o chybu na straně Ubisoft Store

Informaci přinesl magazín Vortex. Podle něj důvěryhodné kontakty potvrdily, že se ve hře oficiální český překlad neobjeví, a že původní zmínka o čeština byla jednoduše chybná.

Objevila se přímo v Ubisoft Store a lákala na české titulky. Ubisoft přitom s překlady svých her do naší mateřštiny už před delší dobou skončil. Po pár dnech nicméně čeština ze seznamu jazyků zmizela (společně s nizozemštinou). Delší dobu pak nebylo možné stoprocentně ověřit, jak to tedy s případným překladem ve skutečnosti je.

Škoda. Hráči se budou muset spoléhat na své jazykové schopnosti, případně na komunitní češtiny, dost pravděpodobně i na nějakou rychle vytvořenou za pomocí umělé inteligence.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama