Mobilní Avatar: Reckoning se hlásí ke slovu. Vyjde konečně letos?
i Zdroj: 20th Century Fox / Avatar press kit
Mobilní hraní Avatar: Reckoning Novinka Mobilní Avatar: Reckoning se hlásí ke slovu. Vyjde konečně letos?

Mobilní Avatar: Reckoning se hlásí ke slovu. Vyjde konečně letos?

Jakub Fišer

Jakub Fišer

23. 5. 2023 12:00 1

Produkční společnost Disney oznámila vloni v lednu novou mobilní hru na motivy oblíbené filmové série Avatar od Petera Jacksona. Hanba, že titul ani 12 měsíců po svém oznámení nevyšel. Nyní vstupuje do nové fáze beta testování a ostré vydání je snad za rohem.

Reklama

  • Avatar: Reckoning tento červen vstoupí do uzavřené bety na Filipínách
  • S vydáním letos to zatím moc nevypadá, dočkáme se snad bety i v Evropě

Mobilní hra Avatar: Reckoning vstupuje do nové části beta testování. Již za několik týdnů, konkrétně 7. června, vstoupí do uzavřené beta verze na Filipínách. Pro tuzemské fanoušky nic moc, nicméně půjde o první možnost, jak se o velkém otevřeném světě tohoto MMORPG dozvědět trochu víc.

V Avatar: Reckoning budete hrát za Avatara, kterého si můžete upravit a vylepšovat s tím, jak poroste jeho úroveň. Vaším cílem je bránit svou zemi před militantními silami RDA, přičemž se budete účastnit jak akcí PvP, tak PvE. Vedle toho bude kompletní solo režim i příběhový režim.

TItul vypadá opravdu slibně, pro fanoušky série úplná tutovka. Nicméně s vydáním to zatím nijak slavně nevypadá. Rok 2023 se pomalu kroutí do své poloviny a titul stále nikde – rok a půl po oznámení. Bylo by určitě záhodno, abychom se letos dočkali alespoň předběžného přístupu pro všechny, nejen uzavřené beta verze.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama