Vánoce na Pandoře? Ubisoft ukázal gameplay z Avatar: Frontiers of Pandora. Hra vyjde na začátku prosince
i Zdroj: Ubisoft
Avatar: Frontiers of Pandora Novinka Vánoce na Pandoře? Ubisoft ukázal gameplay z Avatar: Frontiers of Pandora. Hra vyjde na začátku prosince

Vánoce na Pandoře? Ubisoft ukázal gameplay z Avatar: Frontiers of Pandora. Hra vyjde na začátku prosince

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

12. 6. 2023 20:38

Společnost Ubisoft během své akce Forward připomněla a podrobněji představila chystanou open-world akci Avatar: Frontiers of Pandora. Ta hráče z pohledu první osoby zasadí do kůže domorodce Navi, který byl vycvičen lidskému stylu boje, uložen ke dlouhému spánku a probouzí se po 15 letech na téměř zdevastované západní částí planety Pandora.

Reklama

  • Bohatý trailer ukazuje Avatar: Frontiers of Pandora
  • Hra vyjde 7. prosince

Představení ukázalo, že se hra v mnoha ohledech podobá sérii Far Cry. Možná až nebezpečně. Příběh se bude točit kolem osvobozování domorodého obyvatelstva z područí krvežíznivých lidských okupantů. K tomu samozřejmě můžeme využívat lidských zbraní jako jsou kulomety nebo raketomety, ke slovu se ale hodně dostávají i domácí přípravky jako je třeba luk (který hlavní postava z nějakého důvodu drží jako levák).

Hratelnostně Frontiers of Pandora nepůsobí kdovíjak objevně, na druhou stranu ale plní účel série Avatar a vypadají opravdu nádherně. Trailer ukazuje pestrý svět, po kterém se budeme pohybovat po vlastních, ale i v sedle různých zvířat. Kromě čtyřnohých mountů půjde především o létající banshee. V ten moment se kamera i kvůli přehlednějšímu boji přepíná do pohledu třetí osoby a moc jí to sluší.

Kromě toho víme, že přijde ke slovu možnost sbírání surovin, vaření (zřejmě s experimentováním se surovinami ve stylu Zeldy) a lov.

Avatar: Frontiers of Pandora vychází 7. prosince na PC, Xbox Series a PlayStation 5. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama