Ubisoft informuje, čím naplní Assassin’s Creed Valhalla po zbytek podzimu
i Zdroj: Hrej.cz
Assassin's Creed Valhalla Novinka Ubisoft informuje, čím naplní Assassin’s Creed Valhalla po zbytek podzimu

Ubisoft informuje, čím naplní Assassin’s Creed Valhalla po zbytek podzimu

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

2. 10. 2021 07:45 1

Cesta Eivora po pevnostech a skaliscích Britských ostrovů neustane zásluhou podpory vývojářů ani v následujících měsících. Pravidelná dávka bezplatného obsahu dorazí od počátku října ve čtyřech etapách a bude plynule pokračovat ve zbytku celého podzimu.

Reklama

  • Ubisoft představil roadmapu Assassin’s Creed Valhalla pro podzimní měsíce
  • Představuje opravné updaty, festival i průzkumný režim Discovery Tour

Jako první ze dvou aktualizací dorazí 5. října update s číslovkou 1.3.2. Tato dílčí úprava nicméně na rozdíl od posledního updatu přinášející novou obtížnost výhradně opravného charakteru. Zaměří se na adresovaní bugů hlášených komunitou a současně i chyb, kterých jsou si vývojáři po delší dobu vědomi.

Druhá porce obsahu bude na druhou stranu o poznání zajímavější a dalo by se říct, že pro leckoho i dlouho vyhlížená. Od 19. října totiž dostaneme konečně přístup k edukativnímu režimu Discovery Tour: Viking Age, jehož příchod byl spolu s detailnějším popisem potvrzen už v polovině září. Na rozdíl od předchozích dílů z Egypta, resp. Řecka má být průzkum širého světa podstatně interaktivnější, a to zejména vlivem úkolů, za jejichž splnění čeká na hráče odměna ve formě exkluzivního obsahu.

Ubisoft informuje, čím naplní Assassin’s Creed Valhalla po zbytek podzimu
i Zdroj: Hrej.cz

Pomineme-li absenci konkrétního data, zbytek podzimu se postupně ponese ve znamení většího updatu 1.4.0 a časově omezeného eventu Oskoria Festival. Ten, jak již název napovídá, oživí vzpomínku na festivaly z uplynulých měsíců, přičemž podle náhledu nezapomene ani kouzlo Halloweenu. Jeho náplň by se tak mohla s určitou šancí točit například okolo mýtického korábu Divokého honu, u jehož kormidla oproti Zaklínači 3 sídlil dle pověstí i samotný Všeotec severu, Ódin.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama