Do Assassin’s Creed Valhalla za měsíc dorazí Discovery Tour
i Zdroj: Hrej.cz
Assassin's Creed Valhalla Novinka Do Assassin’s Creed Valhalla za měsíc dorazí Discovery Tour

Do Assassin’s Creed Valhalla za měsíc dorazí Discovery Tour

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

16. 9. 2021 09:48

Assassin’s Creed Valhalla se brzy dočká edukativně laděné Discovery Tour, která zábavnou formou předá informace o životě v 9. století.

Reklama

  • Vikingská Discovery Tour bude k dispozici 19. října
  • Jde o bezplatné rozšíření pro majitele původní hry
  • Na PC vyjde také samostatná verze, ta v příštím roce zamíří i na zbylé platformy

Série Assassin’s Creed je sice protkaná fantasy prvky, na druhou stranu ale výrazně spoléhá na konkrétní historické období, jehož vyobrazení bývá velmi povedené. Není tedy divu, že se Ubisoft snaží práci vývojářů využít i k edukativním účelům.

Historický bonus v podobě Discovery Tour obohatil Origins i Odyssey, v tradici naváže i poslední příspěvek v sérii - Valhalla. Ubisoft potvrdil, že rozšíření dorazí na všechny platformy, kde vyšla základní hra. Přinese možnost navštívit vybraná místa a zjistit, jak se žilo v 9. století v Anglii a Norsku, hráči mohu nasát dobovou kulturu, tradice a zvyky, přičemž se nemusí bát, že na ně z lesa vyběhne smečka vlků, případně nějaký bandita. Ubisoft slibuje, že hráči tentokrát budou stát v centru dění, chopí se totiž konkrétních postav a budou plnit připravené úkoly. Zdá se tedy, že bude historické okénko oproti těm předchozím mnohem více interkativní.

Discovery Tour: Viking Age vyjde 19. října jako bezplatné rozšíření pro majitele původní hry. K mání ale bude i samostatná verze, za níž si Ubisoft řekne zhruba 500 korun. Jako první se objeví na PC, v příštím roce také na dalších platformách.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama