Tvůrci Palworld nehodlají měnit obchodní model hry
i Zdroj: Pocketpair
Palworld Novinka Tvůrci Palworld nehodlají měnit obchodní model hry

Tvůrci Palworld nehodlají měnit obchodní model hry

David Bernard

David Bernard

Letošní survival hit Palworld zůstane věrný současnému obchodnímu modelu. Tvůrci z japonské společnosti Pocketpair se vyjádřili ke spekulacím, které v poslední době kolovaly internetem.

Reklama

  • Palworld zůstane věrný současnému obchodnímu modelu
  • Tvůrci vyvracejí spekulace o přechodu na free-to-play či live service
  • Vývojáři všem hráčům děkují za trvající podporu

Japonská společnost Pocketpair, tvůrce letošního survival hitu Palworld, který si zkraje roku získal pozornost neuvěřitelného množství hráčů, se prostřednictvím oficiálního příspěvku na sociální platformě X vyjádřila ke spekulacím ohledně změny obchodního modelu hry. Žádný přechod na free-to-play či live service se nekoná.

Pokud jde o budoucnost Palworldu, tak ve zkratce platí následující. Neměníme obchodní model naší hry. Ta zůstane buy-to-play (kup a hrej), nikoliv free-to-play či hrou jako službou. Nedávno byl zveřejněn článek, ve kterém jsme diskutovali o možném budoucím směřování Palworld a o nápadech, jak hru udržet dlouhodobě živou a rozvíjející se. Ve skutečnosti toto interview proběhlo už před několika měsíci. V té době jsme stále zvažovali nejlepší způsob, jakým pokračovat v rozvoji Palworld, aby se hra stala dlouhotrvajícím titulem, který se bude neustále vyvíjet. Stále o tom interně diskutujeme, protože najít ideální cestu je poměrně složité, ale už jsme se rozhodli, že přístup jiných obchodních modelů pro nás není vhodný.”

"Palworld nebyl nikdy navržen v souladu s těmito obchodními modely. V tuto chvíli by bylo na takové přizpůsobení hry potřeba příliš mnoho práce. Kromě toho si jsme velmi vědomi faktu, že se nejedná o něco, co naši hráči chtějí. Vždy klademe hráče na první místo. Pro Palworld stále zvažujeme možnost budoucí implementace skinů a DLC, a to jako způsob podpory vývoje. O tom si s vámi ale opět promluvíme, až se k tomu přiblížíme. Prozatím zůstává naší prioritou udělat z Palworld co nejlepší hru. Omlouváme se za jakékoli obavy, které tyto spekulace mohly vyvolat, a doufáme, že tímto objasníme náš přístup k věci. Děkujeme za vaši neustálou podporu," zní z oficiálního příspěvku na sociální platformě X.

Tvůrci Palworld podepsali dohodu se Sony
i Zdroj: Pocketpair

Tvůrci Palworld podepsali dohodu se Sony

Japonští vývojáři z herního studia Pocketpair uzavřeli dohodu se společností Sony a její dceřinou firmou Aniplex. Cílem nové…

Netradiční survival titul Palworld je dostupný na PC a herních konzolích Xbox One a Xbox Series X/S. Do hry se můžete pustit i prostřednictvím služby Xbox Game Pass. Již dlouhou dobu se spekuluje o vydání verze pro PlayStation 5, ale na oficiální potvrzení se stále čeká.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama