Tvůrci Palworld podepsali dohodu se Sony
i Zdroj: Pocketpair
Palworld Novinka Tvůrci Palworld podepsali dohodu se Sony

Tvůrci Palworld podepsali dohodu se Sony

David Bernard

David Bernard

Japonští vývojáři z herního studia Pocketpair uzavřeli dohodu se společností Sony a její dceřinou firmou Aniplex. Cílem nové spolupráce je rozšíření značky Palworld i mimo segment herní zábavy.

Reklama

  • Tvůrci Palworld podepsali dohodu se Sony
  • Součástí spolupráce je i dceřiná společnost Sony - Aniplex
  • Cílem je rozšíření značky Palworld i mimo segment herní zábavy
  • Vydání verze pro PlayStation 5 se nyní jeví jako velmi pravděpodobné

Japonské herní studio Pocketpair, které stojí za netradičním survival hitem Palworld, dnes prostřednictvím příspěvku na sociální síti X oznámilo uzavření dohody se společností Sony a její dceřinou firmou Aniplex. Cílem nové spolupráce je rozšíření značky Palworld i mimo segment herní zábavy. Zrodilo se tak uskupení zvané Palworld Entertainment, které cílí na globální rozvoj a expanzi univerza s podivnými příšerkami.

Prvním krokem spolupráce bude spuštění prodeje zboží s tematikou samotné hry. O co přesně půjde, prozatím není jasné. Firma Aniplex se zabývá tvorbou anime seriálů, takže je možné, že se s roztomilými monstry brzy setkáme i na televizních obrazovkách. V uplynulých týdnech se navíc hojně diskutovalo o vydání Palworld na konzoli PlayStation 5, což se nyní díky nově uzavřené dohodě jeví jako vysoce pravděpodobné. Titul Palworld je dostupný na PC a herních konzolích Xbox One a Xbox Series X/S. Do hry se můžete pustit i prostřednictvím předplatitelské služby Xbox Game Pass.

Palworld se díky nové aktualizaci těší opětovnému zájmu hráčů
i Zdroj: Pocketpair

Palworld se díky nové aktualizaci těší opětovnému zájmu hráčů

Do survival titulu Palworld dorazila nová obsahová aktualizace s názvem Sakurajima Update. Výsledkem je značné navýšení…

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama