Tvůrci Gray Zone Warfare přispěchali s druhým komunitním briefingem
i Zdroj: MADFINGER Games
Gray Zone Warfare Novinka Tvůrci Gray Zone Warfare přispěchali s druhým komunitním briefingem

Tvůrci Gray Zone Warfare přispěchali s druhým komunitním briefingem

David Bernard

David Bernard

24. 5. 2024 18:30

Předběžný přístup Gray Zone Warfare, taktické extrakční akce od českého studia MADFINGER Games, zaznamenal okamžitý úspěch. Brněnští tvůrci nyní přicházejí s již druhým komunitním briefingem, který fanoušky informuje o probíhajících změnách, opravách a budoucích plánech.

Reklama

  • Tvůrci Gray Zone Warfare přispěchali s druhým komunitním briefingem
  • Autoři zapracovali na problémech se servery
  • Prioritou je vyvážení umělé inteligence, zlepšení systému transportu a optimalizace výkonu

V případě, že jste se v nové české taktické akci Gray Zone Warfare vydali na tropický ostrov Lamang, jistě jste si všimli různorodých chyb, bugů, problémů se servery či horší optimalizace. Tvůrci z brněnského studia MADFINGER Games usilovně pracují na opravách a vylepšení herního zážitku a nyní nám přinášejí v pořadí již druhý komunitní briefing, který hráče a fanoušky informuje o stavu hry a dění v útrobách tuzemského studia.

Předběžný přístup Gray Zone Warfare byl od samého počátku sužován problémy s herními servery. Ve druhém briefingu se dozvídáme, že se na tuto problematiku tvůrci zaměřili opravdu usilovně, což má za výsledek navýšení serverové kapacity v některých regionech, a s tím spjaté zvýšení stability. Práce probíhají i na optimalizaci umělé inteligence, jejíž muška dokáže být velmi nekonzistentní a příliš přesná. Stejnou pozornost tvůrců si vyžádala i problematika transportních vrtulníků, na které musí hráči místy čekat příliš dlouho. Optimalizace výkonu si dle autorů uzme ještě spoustu jejich času, ale ujišťují nás, že se jedná o jednu z priorit. Část briefingu se věnuje i odpovědím na dotazy, které se objevily na oficiálním Discordu hry. Předběžný přístup pro českou taktickou akci Gray Zone Warfare je od 30. dubna 2024 dostupný na PC.

Gray Zone Warfare - dojmy z hraní české taktické akce
i Zdroj: MADFINGER Games

Gray Zone Warfare - dojmy z hraní české taktické akce

Česká taktická akce Gray Zone Warfare dorazila do předběžného přístupu. Výlet na fiktivní ostrov Lamang, jehož prostředí…

10. 5. 2024 15:00
6
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama