Třetí sezóna Zaklínače od Netflixu má konečně trailer. Kdy vyjde a jaká bude rozlučka s Henrym Cavillem?
i Zdroj: Netflix
Zaklínač Novinka Třetí sezóna Zaklínače od Netflixu má konečně trailer. Kdy vyjde a jaká bude rozlučka s Henrym Cavillem?

Třetí sezóna Zaklínače od Netflixu má konečně trailer. Kdy vyjde a jaká bude rozlučka s Henrym Cavillem?

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

25. 4. 2023 17:27

Společnost Netflix zveřejnila první oficiální trailer pro třetí sezónu seriálového Zaklínače. Nabízí tak malou ochutnávku toho, jak bude v létě vypadat rozlučka s hercem Henrym Cavillem v roli bělovlasého zabijáka příšer.

Reklama

  • Třetí sezóna Zaklínače od Netflixu se představuje v traileru
  • Naznačuje Divoký hon
  • Vyjde v červnu a červenci

Trailer ukazuje všechny klíčové postavy, tedy Geralta, Yennefer, Ciri i Marigolda, kterak bloudí nehostinným zaklínačským světem. Video ale ukazuje také ozbrojenou skupinu nápadně připomínající proslulý Divoký hon. Co všechno se na obrazovkách… sepere ale uvidíme až v době vydání.

To přijde ve dvou vlnách. První polovina série vyjde 29. června, na závěrečnou druhou půlku si pak fanoušci počkají až do 27. července.

První reakce fanoušků jsou smíšené. Stále častěji můžeme na sociálních sítích najít kritiku změny hlavní role a postupného odklonu od knižní předlohy. Můžeme totiž připomenout, že Cavilla z dosud ne úplně specifikovaných důvodů nahradí v chystané čtvrté sezóně australský herec Liam Hemsworth. Zbytek hereckého ansámblu zřejmě zatím zůstává na svém místě.

Seriál bude dostupný na streamovací platformě Netflix.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama