Trailery ukazují bláznivé možnosti tuningu v Need for Speed: Unbound. Místo ráfků můžete mít pizzu
i Zdroj: EA / Criterion
Need for Speed: Unbound Novinka Trailery ukazují bláznivé možnosti tuningu v Need for Speed: Unbound. Místo ráfků můžete mít pizzu

Trailery ukazují bláznivé možnosti tuningu v Need for Speed: Unbound. Místo ráfků můžete mít pizzu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

26. 10. 2022 09:39

Studio Criterion rozjelo na plný plyn propagaci chystaného pokračování závodní série Need for Speed s podtitulem Unbound. Aktuálně se zaměřuje na prvek, kvůli kterému se k ní vrací řada fanoušků - více či méně bláznivý vizuální tuning vozidel. Unbound by měl být v tomto směru zdaleka nejpestřejším dílem.

Reklama

  • Need for Speed: Unbound nabídne ještě extrémnější možnosti tuningu
  • Nechybí divoké bodykity, odstraňování nárazníků nebo bláznivé designy ráfků

Série krátkých upoutávek zveřejněná na sociálních sítích ukazuje, že se tentokrát umělecký tým utrhl ze řetězu. Jeden z trailerů například ukazuje možnosti komplexních úprav s bodykity. Pokud si brousíte zuby na Land Rover Defender nebo BMW M1, vězte, že můžete oba stroje změnit k nepoznání a vytvořit z nich opravdu divoké pouliční speciály. Obzvlášť obnažená sání obou turbodmychadel u perleťového Defendera působí pořádně šíleným dojmem.

Propracovanější budou i možnosti úprav ráfků. Kromě klasických sportovních nebo silničních kol se ve hře objeví řada více či méně vkusných stylovek. Široký výběr bude u jednolitých, trailer ukazuje třeba ráfky ve stylu pizzy. Vedle toho ale v obchodě najdete také paprsky se srdíčky a tak dále.

Pestřejší bude samozřejmě i editor polepů s novými motivy. Po letech jsme se také konečně dočkali možnosti odstraňování částí vozů, především nárazníků, pod kterými se skrývá efektně zašlá karoserie.

Need for Speed: Unbound vychází 2. prosince na současnou generaci konzolí a PC.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama