Need for Speed Unbound se ukazuje v rozsáhlejším gameplay traileru
i Zdroj: Electronic Arts
Novinka Need for Speed Unbound se ukazuje v rozsáhlejším gameplay traileru

Need for Speed Unbound se ukazuje v rozsáhlejším gameplay traileru

Radek Raudenský

Radek Raudenský

Dnes večer nám EA nabídlo další gameplay video z nadcházejícího Need for Speed Unbound. Tentokrát jsme se už dočkali delšího traileru, který se spíše než na jednotlivé funkce soustředí na celkovou hratelnost nového dílu.

Reklama

  • Need for Speed Unbound se ukazuje v gameplay traileru
  • Ten pokrývá celou hratelnost, od honiček po krátký záběr na tuning

V téměř minutě a půl můžeme sledovat především styl jízdního modelu, který je zvolen pro nový díl, stejně tak se nám ukazují honičky s policejními vozy i animované prvky okolo aut. Jak se zdá, hráči nebudou mít hned od začátku přístupné všechny styly těch „Tags“, a stejně jako v případě tuningu si i Tags budeme muset postupně odemykat. 

Velice krátce se video otřelo také o menu tuningu nebo úpravy našeho jezdce. Samozřejmě se nám pak dostává pohled na kombinaci realistické grafiky a animovaných postav, uživatelského rozhraní a dalšího. I když se zprvu zdálo, že jsou hráči okolo Unbound velice zdrženliví, pod videem se hromadí pozitivní komentáře – stejně tak i poměr palců nahoru a dolu je v naprosté většině pozitivní. Need for Speed Unbound vychází 2. prosince letošního roku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama